Yorumları: 67
Konuları: 14
Arkadaşlar hafta sonu kartaladaki tansaşın oradaydık.Saat akşam 8 de gittik.Açıkcası bolbol gelincik ve kaya balığı çekerek kedileri doyurduk.Deniz çok durgundu taki saat 12 ye kadar.12den sonra hafif hafif dalgalandı.Oltaları toplamaya karar vermiştik ki oltamın oynadığını fark ettim.Çekince el kadar bir karagöz geldi.Olataları toplayan arkadaşlarda aşka gelip olataları açtılar.Yarım saat kadar yine birşey yok.Takımları bolbol midyelere veren arkadaşlara takım yapıyordum ki oltanının oynadığını fark ettim.Çekince önce kayalara balık takıldı sonra zor belda olsa kıyıya çıkardım.Neyse belediğimize değdi bir kiloya yakın eşkina.Fotoğraf makinası yanimda yoktu açıkcası uzun zamandır balık avlarım hep küçük çıkınca çokta istekli olmuyorudum makina götürmeye.Neyse şeytanın bacağını kırdım.Inşallah birdaha ki sefere fotoyuda gönderirim. Saat 02.30da avı bitirdik.Günden geriye kalansa eşkina olmuştuk.Biz balıkla uğraşırken Karagözü kedi götürmüş.)))
Yorumları: 845
Konuları: 15
rasgelsin arkadaşım uğraşına değmiştir
Yorumları: 239
Konuları: 58
derhan yazdı:...Biz balıkla uğraşırken Karagözü kedi götürmüş.)))
Benimde Lüferi götürmüştü o bölgene bir kedi. Ama akıllandım artık ağzı kapalı kova kullanıyorum.
Yorumları: 719
Konuları: 31
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
denizin kokusunu almışsınız bana oda yetiyor balık bahane yani rastgelsin
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Makinasız çıkmamaya özen göstermek lazım.balığın nerden nasıl hangi büyüklükte geleceği belli olmaz.Sonradan tüh demeyeyim diye. Ama küçük balık tutmaktan sıkılınca ister istemez fotoğrafınıda çeksem ne olur çekmesem ne olur da ayrı bir konu.İnşallah oltalarımızda büyük balıklarla fotolar çekmek herkese nasip olur.
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
güzel balıkçılık olmuş önemli olan bence sayısı değil balıktutarken alınan zevktir tek balık tutsamda önemli olan bence ortam ve balıkçılıktır.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
tebrikler abi...aynı bölgeye devam..o bölgeye yakın zamanda gidicem yine...sarayburnu dün boş çıktı..akıntı çoktu oyüzdeb balık alamadım..saygılar rastgele...
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
güzel av olmuş hani resimler
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
mrs303 yazdı:derhan yazdı:...Biz balıkla uğraşırken Karagözü kedi götürmüş.)))
Benimde Lüferi götürmüştü o bölgene bir kedi. Ama akıllandım artık ağzı kapalı kova kullanıyorum.
Geçtiğimiz eylülde bende bizim sahile zarganaya inmiştim kapaksız kovayla. Ber bir tadaftan yakalıyorum,birtaraftan kovadan zıplayan zargana kaçıyor,diğer taraftan kediler kapıyor.Eve 4 tane zarganayla döndüm ve ertesi gün ilk işim kapaklı bir kova almak oldu.
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
)))