Yorumları: 5
Konuları: 1
08-11-2015, 02:27
(Son Düzenleme: 10-11-2015, 02:15, Düzenleyen: KaanY.)
Herkese merhaba,
alıp da kullanamadığınız temiz baitcasting makineniz var ise uygun fiyatda ise satın alabilirim. Resimleri hizliresim.com üzerinden link alıp bana özel mesaj gönderebilirsiniz.
Aradığım makine Low Profile Baitcasting türü makinedir.
Sol-sağ önemli değil
Kıyıdan kullanacağım
Teşekkürler:bjk:
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
[SIZE="4"]kaan ailemize hoşgeldin elinde olan arkadaşlar seni bilgilendirir paylaşımların daim olsun.

[/SIZE]
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
kaan hoş geldin.bait casting makinayı hangi avlarda kullanmak istiyorsun.bende bir makine var omoto vortex 12n sol el kullanım için. jigging avları için senin işini görür bir makine olabilir mi. ihtiyacın olan makinanın özellikleri ve kullanım amacını da yazarsan daha da faydalı olacaktır. en önemlisi sağ el yada sol el mi lazım.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
ANTALYALI07 yazdı:kaan hoş geldin.bait casting makinayı hangi avlarda kullanmak istiyorsun.bende bir makine var omoto vortex 12n sol el kullanım için. jigging avları için senin işini görür bir makine olabilir mi. ihtiyacın olan makinanın özellikleri ve kullanım amacını da yazarsan daha da faydalı olacaktır. en önemlisi sağ el yada sol el mi lazım.
ben normal spin kamışı sol elimle tutuyorum makineyi sol elimle sarıyorum. Buna istinadem baitcasting makineyi sağ el sarmalı sol el tutmalı düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum bilemiyorum.
Bu arada aradığım baitcasting makine low profile olanlardan.