Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Makine seçimi
Merhaba, balık tutma sevdam ikinci yılına girdiği için bunu kutlayalım diyorum ve eskimiş, kalitesiz olan makinemi değiştirmek istiyorum. Takım olarak 29 tl ye aldığım oltamın kamışı kısa sürede kırılmıştı ve kalitesiz malın cezasını çekmiştim. Şimdi aynı durum başıma gelmeden makinemi değiştirmem gerekiyor.

Kıyıdan at çek istavrit tutmaya çalışıyorum ve önerilerinizi buna göre yaparsanız sevinirim. Belirtmem gerekenler;

- Kıyıdan at çek yapıyorum.
- İstavrit tutmaya çalışıyorum.
- Kayalık bölge olduğu için uzağa atış yapmam gerekiyor.
- Bütçem max 60 tl.

Ağustos ayında askere gideceğim ve dönüşte hangi şehirde ikamet edeceğimin belli olmaması sebebi ile fazla bütçe ayıramadım. Kart ile internetten alışveriş yapacağım direk ürünün satış linkini verebilirseniz harika olur.

Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler.
Bul
Ercan kardeşim 60 tl ile sadece makine mi alacaksın yoksa buna kamış da dahil mi olsun diyorsun ?
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Sadece makine abi, kamışı daha önce almıştım.
Bul
Çok kaliteli değil belki ama işini görür. Surf kafa var bunda.
http://*******************/asp/product/5...-50-MAKINE
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
özel mesaj attım,ona bakıver.
Bul
LİNEAEFFE DG SURF 6000 OLTA MAKİNESİ ara t 60 tlden daha uzuz aynısı bende var .. gayet kullanılışlı ..
Bul
Lineaeffe x-file fd 70 var ona bak
Bul
İşin kötü tarafıda bu. Bir sürü öneri geldi şimdi bunların arasından hangisi seçerimki ben Siyirdim Teşekkür ederim inceleyeyim birini seçecez mecbur.
Bul
Umarım en kısa zamanda istediginiz takımı bulursunuz rastgele...
Bul
umtbra yazdı:İşin kötü tarafıda bu. Bir sürü öneri geldi şimdi bunların arasından hangisi seçerimki ben Siyirdim Teşekkür ederim inceleyeyim birini seçecez mecbur.

90 lardan beri forumlardayım bu kötü taraf hep devam eder, edecektirde SmileGulumseHappy birden fazla öneri geleceğini tahmin etmen lazım .. malum yüzlerce çeşit malzeme var aynı işi görür ..

önemli olan yapacagın işe göre ekipman ne özellikte olmalı ? yani surf makinesi ve kamışının farklı özellikleri nedir .. bunu bilmen yeterli ..

parana görede sen gidip takımını alacaksın .. 60 tlyede surf makine var 1000 tl yede.. ikiside balıgı çeker ,

mesela Türk malı kasık çizmeside var cabelas tan dünya para çizme getirtende var ..
her ikiside suyu geçirmez.. biri muşambadır içine kalın girmen gerekir digeri neoplendir daha incede giysen olur .. ama ben ucuz olanı tercih ederim zaten evimde ısıtacak giysiler var .. Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Baitcasting Makine KaanY 4 921 10-11-2015, 02:12
Son Yorum: KaanY
  Baitcasting Makine Tavsiyesi... necatik35 2 1,613 25-11-2012, 14:10
Son Yorum: necatik35
  Tekneden Balık Avı İçin Makine ve Kamış Tavsiyesi Bh_uA 9 10,189 16-06-2011, 16:01
Son Yorum: yunusyildizz
  Shimano Makine, model tavsiyesi ? mrs303 11 8,183 22-12-2009, 18:39
Son Yorum: rasgelebalıkçılık
  line wider markalı makine Kutay 13 3,343 25-12-2008, 15:05
Son Yorum: Ege
  Makine özellikleri bilal78 18 5,875 17-05-2007, 12:11
Son Yorum: LeVrEkCi
  Makine Bilyesi 0 892 Daha az 1 dakika önce
Son Yorum:

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi