Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Perch Avı. ufuktan26
06.09.2014 cumartesi günü öğleden sonra önceden anlaştığımız şekilde ArapHüso ile buluşup At çek yöntemi ile Perch avı için yola çıktık. Akşam üstü 17:00 gibi meraya ulaştık ve ava başladık.Yağmur bekleniyordu ve şimşekler çakmaya başlayınca hemen avı sonlandırdık.Akşam yemeği için balık yakalamıştık.Yakalamasak bile o havada olta ile dışarda durmak sakıncalıydı.
Arabada yağmurun dinmesini bekledik ve hemen çadırı kurduk.Arabımın aşçılığı ile tavada nefis kızaran balıklarla karnımızı doyurduk çayımızı içtik.
Günün ilk ışıkları ile ava tekrar başladık ve dinlene dinlene çeşitli suni yemleri de denem fırsatı bulmuş olduk.Oldukça keyifliydi.
Yeterince keyif aldıktan sonra limite de yaklaşınca avı sonlandırdık.
Dönüş anımızda bizi kötü bir sürpriz bekliyormuş.Aracı yükledikten sonra tam etrafı kontrol edip binmek üzere iken büyük bir gümleme ile arka cam patladı.Tuz buz oldu. Şaşkın şaşkın Hibirbirimize bakarken buna anlam vermeye çalıştık. Cam kırıklarını temizleyip hemen yola çıktık.Yolda telefonla görüştüğümüz bir camcının adresini alıp doğru Eskişehir sanayisine. Camı taktırdık ve buluşma yerimize döndük.
Moral bozan bu olay için de bunda da vardır bir hayır dedik.Affet Herşeye rağmen güzel bir av olmuştu. Bundan daha keyifli avlar sizlerin olsun derken sevgi ve selamları yolluyorum.
Sağlıcakla kalın,herşey gönlünüzce olsun.Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
vay hocam çok güzel bir av olmuş arabımın aşçılığına diyecek yok camın patlamasına anlam veremedim vardır bir hayır daha bereketli avlarınıza rast geleAlkisSeerf
Bul
cam için geçmiş olsun,benim evde fırının camı gecenin 3 ünde durup dururken patlamıştı çok şaşırmıştım.oluyor demekki bi şekilde.
arapımla geçen zaman her zaman keyiflidir,muhabbet şahane olmuş.rastgele.Alkis
Bul
Bereketli olsun ufuk abi masallah iyi balik almissiniz kullandiginiz yem ve sunniler hakkinda detayli bilgi verirmisiniz bizim memlekettede cok iri levrekler var ancak kullanacaklarim hakkinda bilgim yok ne ile yakalariz bilmiyorum biz solucan deniyoz onada kucukler geliyor iriler hala suda Smile
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Ufuk hocam bereketli geçmiş maşşallah avınız
Cam için geçmiş olsun
İnşallah daha güzel avlar sizlerin olsun
Bul
Ufuk Hocam,güzel bir gün geçirmişsiniz.mutlu geçen gününde balık olmasada ekürin yeter.
onun çayı,ve yemekleri için eli lezzetlidir.Gulumse
arabanın camının kırılması enteresan bir olay.ilk defa duyuyorum.neyse ki yolda olup bir paniğe neden olmamış.
yedikleriniz,içtikleriniz afiyet olsun,paylaşımlar için teşekkürler.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tebrikler ARAP abim ve UFUK hocam daha iyi avlarınız olsun geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin...Seerf
Bul
ES ES team`in raporlarini ozlemistik..Snifsinf
guzel bir av yapmissiniz hocam..bizim baskan ile..Alkis
goremiyoruz artik onu buralardaSnifsinf..slm larimizi ilet76
cam olayi cok ilgincHi..Allah beterinden muhafaza etsin...hakikaten bir anlam verilecek gibi degil..
daha da boyle guzel avlariniza rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
güzel olmuş hocam.camı sayma.o balıkların görüntüsüne bayılıyorum.tadını bilmem.elinize sağlık.sayın başkana hürmetler.tabii diğer es-eslerede...
Bul
Tebrikler Ufuk Hocam çok keyifli bir av olmuş, cam için geçmiş olsun musait bir zamanda bende size katılmak isterim Gulumse
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ufuktan26 & araphüso26 Alabalık peşinde ufuktan26 62 7,647 09-01-2013, 23:49
Son Yorum: ufuktan26
  24.06.2012 perch'e devam sciftcan 19 3,723 14-07-2012, 19:43
Son Yorum: Krizoberill
  6.05.2012 turna 27.05.2012 perch avı sciftcan 19 3,442 31-05-2012, 22:07
Son Yorum: turna
  18.09.2011 eğrekkaya perch avı sciftcan 45 7,853 23-09-2011, 00:46
Son Yorum: MaVrUşGiL