Kamil abiyle ufak bir yer kararsızlığından sonra eğrekkaya yolunu tuttuk...
botu şişirip hazırlıkları yaptıktan sonra önce biraz turna ve kefal aradık bulamadık...
tabi bu arada perch de yok piyasada balığı bulucaz diye barajın 4de3ünü gezmişiz...
sırtıda rapalaya kamil abi perch yakaladı 11 cm rapalaya 11cm perch geldi ya biz çok güldük..
derken ben rapalayı botun yanına getirdim topluyorum patır patır rapalaya vuruyo rapalayı gezdiriyorum botun yanına ama bi türlü yakalanmadı...
2 saat aradıktan sonra neyse balığı bulduk bi yerde
artık at çekten vazgeçip çapariye döndük...
bari tavalık çıkaralım derken balık kesti...
yer değiştirdik balığı kıstırdık artık
)
ben bir ilk yaşadım ilk defa çaparide beşi bir yerde gördüm kendi oltamda...
saatin nasıl geçtiğini anlamamaşız bile hava kararmadan çıkıp botu toplayalım dedik 10 dakika daha geç kalsak karanlığa kalıyorduk balığı bulcaz artık nasıl gezdiysek dönüşte akü bitti
) kamil abi tabana kuvvet le çıkardı bizi arabanın yanına....
eve gelince yorgunluktan bayılmışım artık bide şapka yanımda olduğu halde takmamamın cezası olarak çok güzel amele yanığı olmuşum...
not: rapor benden resimler kamil abiden bekliyoruz
botu şişirip hazırlıkları yaptıktan sonra önce biraz turna ve kefal aradık bulamadık...
tabi bu arada perch de yok piyasada balığı bulucaz diye barajın 4de3ünü gezmişiz...
sırtıda rapalaya kamil abi perch yakaladı 11 cm rapalaya 11cm perch geldi ya biz çok güldük..
derken ben rapalayı botun yanına getirdim topluyorum patır patır rapalaya vuruyo rapalayı gezdiriyorum botun yanına ama bi türlü yakalanmadı...
2 saat aradıktan sonra neyse balığı bulduk bi yerde
artık at çekten vazgeçip çapariye döndük...
bari tavalık çıkaralım derken balık kesti...
yer değiştirdik balığı kıstırdık artık
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
ben bir ilk yaşadım ilk defa çaparide beşi bir yerde gördüm kendi oltamda...
saatin nasıl geçtiğini anlamamaşız bile hava kararmadan çıkıp botu toplayalım dedik 10 dakika daha geç kalsak karanlığa kalıyorduk balığı bulcaz artık nasıl gezdiysek dönüşte akü bitti
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
eve gelince yorgunluktan bayılmışım artık bide şapka yanımda olduğu halde takmamamın cezası olarak çok güzel amele yanığı olmuşum...
not: rapor benden resimler kamil abiden bekliyoruz
ANKARA Serkan ÇİFTCAN eski nick rocero