Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
trakya kuzusu
kurban bayramında bir gecelik bir av yapma imkanımız oldu, trakyadaki bir baraja beş arkadaşımla birlikte gittim hem hasret giderdik dostlarımla hem muhabbet hem avcılık yaptık, benim telefonumda kamera olmadıgı için fotoyu evde çekmek zorunda kaldım bana düşen bu balık 5 kg kadardı toplamda 4 parça balık aldık bu balık en küçüğü idi birtanede çok iri kaçırdık, takım olarak tek kancalı takım, yem olarak boili, yemleme işi kaynamış mısırla yapıldı, benim vaktim olmadıgı için arkadaşlarda erken dönmek zorunda kaldı erken dönmeseydik iri trofeler alabileceğimizi düşünüyorum, söylemeyi unuttum en iri balık 8 kg kadar geldi, bu kez hiç pullu çıkmadı hep aynalı idi hepinize sevgilerimle

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
bereketli olsun hakan güzel bir gün geçirdiğiniz belli,pişmiş halininde resimlerini bekleriz,afiyet olsun.rastgele.
Bul
Altan ellerine sağlık,balıklar okkalıymış.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun hakan güzel bir gün geçirdiğiniz belli,pişmiş halininde resimlerini bekleriz,afiyet olsun.rastgele.

balık köftesi yaptım nihat abi zaten 5-6 ay önceydi bu yüzden foto yok elimde ancak harika bir köfte yaptım herkes parmaklarını yedi
Bul
tahsinmersin yazdı:Altan ellerine sağlık,balıklar okkalıymış.

evet abi çok iriydi balıklar, zamanımız olsaydı gündüz kalabilseydik iri balık alırdık ama kalamadık, önümüzdeki sene inşallah
Bul
AlkisTebrikler Altan Alkis , rastgele Gulumse
Bul
Tebrikler ALTAN daha iyi avlarınıza...
Bul
güzel bir av olmuş kardeşim teşekürler.Alkis
Bul
altan tebrikler eline sağlık.AlkisSeerf
Bul
ahmet, yalçın ve fikret abi teşekkür ederim, murat sanada ayrıca teşekkür ederim, inşallah bu sene trofe balık ta alacagız
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  trakya hüsranı maceratorr 10 1,368 09-10-2015, 22:44
Son Yorum: maceratorr
  ŞUBATIN Kuzusu!. rauf 27 4,072 23-02-2012, 11:51
Son Yorum: rauf

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi