Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Merhaba arkadaşlar
Askere gitmeden son balık avlarımı gerçekleştiriyorum. Bugün yine öğleden sonra gece balığına bakmak için köprüye gittim.
Hava çok soğuktu.Kalın giyinmeme rağmen üşüdüm. Poyraz da tam karşıdan esiyordu.Tabii konsantrasyon ve balık zevki berbat oluyor bu durumda. Balıkda yok denecek kadar azdı. Bu haftalık balık avını kapattım.
Son birdefa çinekop yaparmı belli olmaz ama balık iyiden iyiye azaldı.
[DSC00267.jpg]
Rastgele
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Anlaşılan artık sezonu kapatıyoruz.Baharı bekliyen kumrular gibi,bizde baharı bekleyeceğiz artık. yarın takımların son bakımını yapıp baharda sezon açılışına kadar,balığı balıkçıdan alacam. En güzel tarafı,iş garanti çıktı çıkmadı yok. Ver bi kilo,işlem tamam.
İbrahim Bey, Çinekop kesti ama istavrit yapıyor. Geçen cumartesi aşiyan-hisar önü güzel istavrit yapıyordu.
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Yeşilköy sahilinde iztavritte yok.Biz önümüz açık deniz olduğu içindir diye düşünüyoruz.
daha balık yeni başlayacak durun bakalım dediğime geleceksiniz o ağır kurşunlar rapalalar önünde 1kg lar 2 kg lar. arkasında rapalalar çinekoplar ve sarıkanatlar kanal yollu daha tutulacak herşey yeni başlıyor.
Birol güzel av olmuş yine boş gelmemişsin tebrik ederim.sağdan 2 tanesini alayım.
Yorumları: 719
Konuları: 31
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Az ama güzel av olmuş birol tebrikler.Paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler arkadaşlar.
Soğuktan, rüzgardan ve yemleri yiyip götüren istavrit-kefallerden dolayı pek zevkli bir av olduğu söylenemez. Yanlız kafama takılan şu.Eskiden aralık ayının 10'unda boğazın üst taraflarında bile kıyıdan çinekop tutardık. artık balığın huyu suyu da değişiyor galiba..köprüde bu mevsim çinekop olması gerekiyor ama çok seyreldi.Kıyıda bukadar yem balığı varken balık kanaldan gidiyor.gerçi busene çinekop geçen seneye göre çok az ama belkide bu yüzden erken kesti balık. Belki son bir akış daha yapar.
Yorumları: 443
Konuları: 61
ya bu baliklar yenmezmi sirf yemek icin turkiyeye gitmek yarasir,rast gele....