Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turanköy Tatili
Geçen hafta uzun uğraşlar sonucu soluğu Turanköy'de aldım. 8 günlük güzel bir tatildi hatta rüya gibiydi. Organizasyondan sonra hep gitmek istemiştim. Kısmet bu zamanaymış. Ne kadar çok özlemişim orayı. Nereye gitsem hep organizasyon aklıma geldi. Hayalimdeki eşkinaları yakalayamasam da balık yüzünden karizmam biraz gitse de yine çok şükür balıksız geçirmedim Gulumse
Oraya gitmem konusunda yardım eden Yücel abiye, orada tanışıp bizi balığa çıkaran ve ilerlemiş yaşına rağmen içindeki balık tutkusuna hayran kaldığım Fikret amcaya, yine orada tanıştığım ve yardımlarını hiç esirgemeyen, kız arkadaşımı balıksız bırakmamam için balıklarını veren, bizi gezdiren ve daha bir çok konuda yardım eden Değer abiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
İnşallah Değer abiyi de aramızda görürüz Gulumse

Serkan abi, ilk resim senin için Siyirdim

Ayrıca o tuttuğum yeşil siyah balığın türü nedir. Sürekli oltalarımıza gelip bizi sinir etti. Gerçi genelde kız arkadaşımın oltasından hiç ayrılmadı Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Sazanları özledim...
Bul
Resimlere devam

Sazanları özledim...
Bul
Resimlere devamm

Sazanları özledim...
Bul
Eyvallah kardeşim Seerf

O balığın ne olduğunun cevabı [SIZE="4"]sazan kral[/SIZE] dan gelecektir SiyirdimHappy ben ona bırakıyorum.

Hayat da yapmak isteyipde yapmadığın şeyler ömür boyu bir boşluktur ama yaptığın zamanda ömrünün sonuna kadar seninle yaşayacak bir keyiftir Alkis sen bu keyfi yaptın ya senden kralını tanımam kardeşim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Eyvallah kardeşim Seerf

O balığın ne olduğunun cevabı [SIZE="4"]sazan kral[/SIZE] dan gelecektir SiyirdimHappy ben ona bırakıyorum.

Hayat da yapmak isteyipde yapmadığın şeyler ömür boyu bir boşluktur ama yaptığın zamanda ömrünün sonuna kadar seninle yaşayacak bir keyiftir Alkis sen bu keyfi yaptın ya senden kralını tanımam kardeşim.

Çok haklısın Serkan abi, teşekkürler Gulumse bu planı yaptığımda çözülmesi zor olan o kadar çok sıkıntım vardı ki. Hele ki birşeyi çok isteyince genelde olmaz, hep ondan korktum. Ama sonunda istediğim oldu. İnşallah tekrar bir gün beraber de gitmek nasip olur abi. Yanımda sen olmadan eşkina yaklayamadım Seerf
Sazanları özledim...
Bul
ruşanım eline sağlık resimler harika balık olmasada tatilin güzel geçmiş tebrikler.AlkisAlkisAlkis
Bul
rusan yazdı:Çok haklısın Serkan abi, teşekkürler Gulumse bu planı yaptığımda çözülmesi zor olan o kadar çok sıkıntım vardı ki. Hele ki birşeyi çok isteyince genelde olmaz, hep ondan korktum. Ama sonunda istediğim oldu. İnşallah tekrar bir gün beraber de gitmek nasip olur abi. Yanımda sen olmadan eşkina yaklayamadım Seerf
Yanında sen olmadan onunda yakalayacağını zannetmiyorum. Güzel bir tatil, umarım her şey gönlünce olmuştur.
Bul
Fotolar süper Rusan. Bayıldım oralara ah birde balık olsaymış tadından yenmezmiş teşekkürler.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
ruşan süper bir tatil yapmışsın.benimde hedefimde böyle bir plan var,2-3 senedir gerçekleştiremediğim bir tutku,senin planını gerçekleştirmene gerçekten çok sevindim.resimler ve anlatımınla birlikte süper bir rapor olmuş,eline anlatımına sağlık,en kötü gününüz böyle olsun,bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
allah içine sindirsin kardeşim çok güzel tatil olmuş balık az olsada keyfin yerinde ya gerisini boşver sevgiler kardeşim.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11/17 eylül bayram tatili ve avlarim MaVrUşGiL 22 1,277 26-09-2016, 14:37
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Turanköy hatırası 1.190gr baltabaş Karagöz. doktor 32 1,770 28-08-2016, 20:08
Son Yorum: bucalıfikret
  24.5 2015 tahsinm çocuklarımla hafta sonu tatili tahsinmersin 24 2,573 30-05-2015, 22:33
Son Yorum: tahsinmersin
  2010 yaz tatili balıkçılığı... naxos 5 20 4,187 13-09-2010, 18:24
Son Yorum: cranium
  antalya tatili sırasında tuttuğum balıklar beyazzenci 20 3,784 26-10-2008, 00:56
Son Yorum: doktor

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi