Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çok merak ediyorum...
eskiden istanbuldan çok balık raporları vede resimler gelirdi..acaba arkadaşlarmı balığa gitmiyor yoksa istanbulda balıkmı azaldı..uzun zamandan beridir merak ediyordum sahillerde balıktutanlarıda görüyorum çok olmasada herkezin kovasında birşeyler var saygılar..??????
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
kaya yazdı:eskiden istanbuldan çok balık raporları vede resimler gelirdi..acaba arkadaşlarmı balığa gitmiyor yoksa istanbulda balıkmı azaldı..uzun zamandan beridir merak ediyordum sahillerde balıktutanlarıda görüyorum çok olmasada herkezin kovasında birşeyler var saygılar..??????

Kaya balık çok olunca avcılarımız ortaya çıkıyor.bir kaç ay evveline kadar sitemiz lüfer raporlarından geçilmiyordu.
birde hepimiz artık kelli felli olduk,herhalde 3-4 istavrite rapor yapmıyoruz.
bende İzmir de balığa gidip geliyom kayda değer bir şeyler olmadığından raporlamıyorum.(karizma meselesi)Siyirdim
hep yönetimden kaynaklanıyor.sen bizleri VİP yap GOLD yap sonra 2 kırık balığa rapor yazdır.eee yemezler bize uymaz.Happy
yarın teknemle denize açılıcaktım ama caydım,bu gece kıyıdan deniycem şansımı bakalım nasip.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
kendi adıma söyleyeyim, kaya abi balığa gidiyorum ama raporluk balık değil..istavritleri atmıyorum geçen 3 gün üst üste beş kilo balık aldım ama resim çekmedim..ben lüfer levrek çıkarırsam rapor yaparım..ama o eski heves kalmadı be abi..yaşlandık galiba..GulumseSeerfsenin orda lüfer varmış hiç sesin çıkmıyor neden rapor yapmıyorsun abi..?
Seerf
Bul
3 saat evvel arkadaşımın beşiktaş sahildeki fotosu.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tahsinmersin@hotmail.com
Bul
TAHSİN abi sabırsızlıkla yeni teknenle raporlarını bekliyor olacagızSeerf
Bul
YaKaMoZ yazdı:TAHSİN abi sabırsızlıkla yeni teknenle raporlarını bekliyor olacagızSeerf

tekneyi aldıktan sonra görmeye gittim.ama tek seferde marş alıyo.hava müsait değildi.hafta sonu gidip açılıcam.teknemle geçmişim olmadığından henüz onu özlemiyorum.Siyirdiminşallah gidince güzel bir raporu olur.Gulumse
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
BALIK and OZAN yazdı:kendi adıma söyleyeyim, kaya abi balığa gidiyorum ama raporluk balık değil..istavritleri atmıyorum geçen 3 gün üst üste beş kilo balık aldım ama resim çekmedim..ben lüfer levrek çıkarırsam rapor yaparım..ama o eski heves kalmadı be abi..yaşlandık galiba..GulumseSeerfsenin orda lüfer varmış hiç sesin çıkmıyor neden rapor yapmıyorsun abi..?

bizim buralarda balık çok kardeşim ama limitleri tutmuyor..kimine göre normal kimine göre bu ufacık balıklar tutulurmu deniyor..bizde kendimiz tutup kendimiz yiyoruz..müsayit olduğun zaman senide beklerim ..çinekop- sarıkanat-sarımezgit-istarvit tutarız beraber...eşkinayı zaten saymıyorum ...
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  merak ettim kzltp 20 3,242 13-12-2010, 20:14
Son Yorum: bucalıfikret
  merak kzltp 20 3,477 01-12-2010, 19:37
Son Yorum: kzltp

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi