29-11-2010, 00:10
bu forum arasında organizasyonlar oluyomu oluyorsa herkes katılabiliyomu veye katılma şartları nelerdir hangi zamanlarda oluyo olursa genellikler nerelerde oluyor gibi sorular merak ettim cevaplarsanız sevinirim
merak
|
29-11-2010, 00:10
bu forum arasında organizasyonlar oluyomu oluyorsa herkes katılabiliyomu veye katılma şartları nelerdir hangi zamanlarda oluyo olursa genellikler nerelerde oluyor gibi sorular merak ettim cevaplarsanız sevinirim
29-11-2010, 00:22
arif senede birkaç kez organizasyon oluyor,
illerde ayrı organizasyonlar yapılıyor. istanbulda senede 2-3 kez toplanıyoruz ve genelde ya kartal sahilinde koçtaşın karşısında toplanıyoruz yada beykoz hayal kahvesinin orada toplanıyoruz gerçi bu duruma göre yer değişikliğide yapılabiliniyor mesela kadıköy moda ve tarabyadada organizasyonlar yaptık. senede 1 kezde Türkiye org yapıyoruz bunun 1. sini sarozda 2. sini erdek turanköyde yaptık. katılım şartı ve bedeli yok isteyen herkes şahsi masraflarnı çekerek katılıyor sadece Türkiye org larda masraflar için 20-30 ar tl topladık. yaş olarak 18 yaşın altı katılım istanbulda sorun yok ama Türkiye geneli için baba veya agabeyle katılım olsa iyi olur ..
29-11-2010, 00:24
ustam61 yazdı:usta aslında 2 günlük olur da bu sene organizasyon 4-5 güne çıktı asıl org tarihleri ctesi pazar içindi ![]() bu sene yapacak oldugumuzda bunu daha iyi vurgulamamız gerekiyor sıkıntılar oluyor sonra. ![]()
29-11-2010, 00:33
ustam61 yazdı:senle sarozda ne yapacaz yaww işimiz var valla senle artık koltuklara oturur sabbaha kadar güleriz heralde ![]() ![]()
29-11-2010, 00:42
ustam61 yazdı:valla banada 2 gün yetmiyor bakalım ctesi pazara ayarlarız da kendimi yol arkadaşlarımıda ayarlamak şartıyla pperşembe cuma ctesi pazara göre ayarlamaya çalışırım hele bi tarihi kararlaştırmaya sıra gelsinde bakacagız. ama org konusuna bakarsak genelde saroz talebi var ve bencede saroz harika olur. haydi ben kaçtım iyi geceler. ![]() ustam61 yazdı:Allah seni başımızdan eksik etmesin, sensiz bir organizasyona asla katılamam ![]() Arif altda verdiğim link sitemizde organizasyonlar başlığı altında yer almaktadır orada ne gibi yerlerde ve sasıl organizasyonlar yaptığımızı resim ve videolarından görebilirsin... Ancak yukarıdada belirtildiği gibi 15 yaşında oluşun farklı şehir organizasyonlarında velin veya bir büyüğün ile katılımın gerekecektir. http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=339
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
29-11-2010, 12:56
LeVrEkCi yazdı:valla banada 2 gün yetmiyor bakalım ctesi pazara ayarlarız da kendimi yol arkadaşlarımıda ayarlamak şartıyla pperşembe cuma ctesi pazara göre ayarlamaya çalışırım hele bi tarihi kararlaştırmaya sıra gelsinde bakacagız. Bence Asos daha uygun ![]()
bukardar konuşmadan sonra anladığım ben bu org. katılmak için 3 sene bekleyeceğim yani
29-11-2010, 14:47
kzltp yazdı:3 sene içinde site kapanmaz demekısmet ![]() site kapanması söz konusu değil sadece tedbir amaçlı arıza durumlarına karşı orayı açtık. istanbul içi organizasyonlarıda kaçırma,çok şey öğreneceğinden emin olabilirsin organizasyonlarda.
29-11-2010, 14:48
Lapsetur yazdı:Bence Asos daha uygunen güzeli saroz kabatepenin 1 km ilerisindeki iskelenin oldugu yer eğer orada wc varsa oada hem çok balık tutulur hem dalınıp balık vurulur hemde çok rahat ederiz. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
çok merak ediyorum... | kaya | 6 | 2,352 |
22-05-2013, 09:33 Son Yorum: kaya |
|
merak ettim | kzltp | 20 | 3,242 |
13-12-2010, 20:14 Son Yorum: bucalıfikret |