Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
merak
bu forum arasında organizasyonlar oluyomu oluyorsa herkes katılabiliyomu veye katılma şartları nelerdir hangi zamanlarda oluyo olursa genellikler nerelerde oluyor gibi sorular merak ettim cevaplarsanız sevinirim
Bul
arif senede birkaç kez organizasyon oluyor,
illerde ayrı organizasyonlar yapılıyor.
istanbulda senede 2-3 kez toplanıyoruz ve genelde ya kartal sahilinde koçtaşın karşısında toplanıyoruz yada beykoz hayal kahvesinin orada toplanıyoruz gerçi bu duruma göre yer değişikliğide yapılabiliniyor mesela kadıköy moda ve tarabyadada organizasyonlar yaptık.
senede 1 kezde Türkiye org yapıyoruz bunun 1. sini sarozda 2. sini erdek turanköyde yaptık.
katılım şartı ve bedeli yok isteyen herkes şahsi masraflarnı çekerek katılıyor sadece Türkiye org larda masraflar için 20-30 ar tl topladık.
yaş olarak 18 yaşın altı katılım istanbulda sorun yok ama Türkiye geneli için baba veya agabeyle katılım olsa iyi olur ..
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimbu forumda org. olur.ama 18 yaşından küçükler katılamazlar.genelde deniz kenarında bir haftalık çadırlı org. yaparız,ne tutarsak yeriz.en büyük balığı yakalayanı kutlarız.vs.vs.Siyirdim
usta aslında 2 günlük olur da bu sene organizasyon 4-5 güne çıktı asıl org tarihleri ctesi pazar içindi Gulumse
bu sene yapacak oldugumuzda bunu daha iyi vurgulamamız gerekiyor sıkıntılar oluyor sonra.Seerf
Bul
ustam61 yazdı:SiyirdimNihat ve serkan(mavruş) abinler ben olmadan org. katılamıyorlar.velisi olarak ben bulunmam şartı ile evden ancak izin veriyorlar.SiyirdimHehe
senle sarozda ne yapacaz yaww işimiz var valla senle artık koltuklara oturur sabbaha kadar güleriz heralde SiyirdimHappy
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimsarozda gülme krizimi geliyor sana?hayırdır? ciddi ya org. sarozdamı olacak?inanın 2 günlüğüne hiç sarmıyor.balığa ve dostlara doyamadan ateş almaya gelmiş gibi"selamın aleyküm---allahaısmarladık,hayırlı yolculuklar." olmaz beya.HeheHehe
valla banada 2 gün yetmiyor bakalım ctesi pazara ayarlarız da kendimi yol arkadaşlarımıda ayarlamak şartıyla pperşembe cuma ctesi pazara göre ayarlamaya çalışırım hele bi tarihi kararlaştırmaya sıra gelsinde bakacagız.
ama org konusuna bakarsak genelde saroz talebi var ve bencede saroz harika olur.
haydi ben kaçtım iyi geceler.Seerf
Bul
ustam61 yazdı:SiyirdimNihat ve serkan(mavruş) abinler ben olmadan org. katılamıyorlar.velisi olarak ben bulunmam şartı ile evden ancak izin veriyorlar.SiyirdimHehe
Allah seni başımızdan eksik etmesin, sensiz bir organizasyona asla katılamam Bobo.

Arif altda verdiğim link sitemizde organizasyonlar başlığı altında yer almaktadır orada ne gibi yerlerde ve sasıl organizasyonlar yaptığımızı resim ve videolarından görebilirsin... Ancak yukarıdada belirtildiği gibi 15 yaşında oluşun farklı şehir organizasyonlarında velin veya bir büyüğün ile katılımın gerekecektir.

http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=339
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
LeVrEkCi yazdı:valla banada 2 gün yetmiyor bakalım ctesi pazara ayarlarız da kendimi yol arkadaşlarımıda ayarlamak şartıyla pperşembe cuma ctesi pazara göre ayarlamaya çalışırım hele bi tarihi kararlaştırmaya sıra gelsinde bakacagız.
ama org konusuna bakarsak genelde saroz talebi var ve bencede saroz harika olur.
haydi ben kaçtım iyi geceler.Seerf

Bence Asos daha uygun Seerf
Bul
bukardar konuşmadan sonra anladığım ben bu org. katılmak için 3 sene bekleyeceğim yani
Bul
kzltp yazdı:3 sene içinde site kapanmaz deme
kısmet Gulumsevalla kapanmaması gerekiyor ama olası durumlar için facebook dada hesabımız var,olası site arızalarına karşı face dede www.amatorbalikci.net hesabı açtık gerektiğinde oradan iletişime devam ediyoruz.
site kapanması söz konusu değil sadece tedbir amaçlı arıza durumlarına karşı orayı açtık.
istanbul içi organizasyonlarıda kaçırma,çok şey öğreneceğinden emin olabilirsin organizasyonlarda.
Bul
Lapsetur yazdı:Bence Asos daha uygun Seerf
en güzeli saroz kabatepenin 1 km ilerisindeki iskelenin oldugu yer eğer orada wc varsa oada hem çok balık tutulur hem dalınıp balık vurulur hemde çok rahat ederiz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  çok merak ediyorum... kaya 6 2,352 22-05-2013, 09:33
Son Yorum: kaya
  merak ettim kzltp 20 3,242 13-12-2010, 20:14
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi