Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmir den Levrek avlağı lütfen
Merhaba Değerli amatorbalikci.net üyeleri.ben yaklaşık bir aydır elimde sahte(daiwa laser sardine F5kodlu) sahil sahil geziyorum ama bir türlü bir avlak bulamadım rica ediyorum bana Levrek Avlağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.eve eli boş dönmekten iyice sıkıldım.İlginize şimdiden teşekkürler.Hepinize bol bol rast gele...
Bul
ramazankabak yazdı:Merhaba Değerli amatorbalikci.net üyeleri.ben yaklaşık bir aydır elimde sahte(daiwa laser sardine F5kodlu) sahil sahil geziyorum ama bir türlü bir avlak bulamadım rica ediyorum bana Levrek Avlağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.eve eli boş dönmekten iyice sıkıldım.İlginize şimdiden teşekkürler.Hepinize bol bol rast gele...

hoş geldin ramazancım.rasgelsin.76
Bul
Sevgili Ramazan kardeşim, levrek yeni yeni başlıyor, ocak - mart ayı arası kıyıda iyi av yapar, sana önerim derelerin deniz ile buluştuğu noktaları dene, inciraltı, zeytinalanı, içmeler, gülbahçe ....
rastgele Smile
Bul
Ramazan ailemize hosgeldin
ilk yardimlar gelmeye baslamis
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Teşekkür ederim Hoş bulduk. Çok sıcak cve samimi bir ortamın içinde buldum ilginize teşekkürler. balıksever dostlarıma da tavsiye etmeye başladım site dop dolu maşallah. Herkeze bol bol,kilo kilo rastgele...
Bul
Hoşgeldin ramazan keyifli büyük avların olsun.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
hoşgeldin ramazan levrek yumurtaya girmeden elini çabuk tut urla kalabak limanını geçtikten sonra dere bir azmak var orada ve güzelbahçe limanından liman ağazından levrek alırsın ama havasını kıstırman gerek yumurta dönemınden sonraki dönem olarakta mart sonlarında baslar nisan sonuna kadar sürer oldukça verimli aydır nisan rast gele.
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
Aramıza hoşgeldin Ramazan.Katılımcı olman dileğimle,rasgele.
Bornova - izmir
Bul
ramazan hoşgeldin rast gele.Alkis
Bul
Teşekkürler hoş bulduk değerli balıkseverler. Benim levrek rüyalarımı süsler oldu fakat baktım ki benim kullandığım takımlar pek uygun değil şimdi sizden ricam bana tavsiye edebileceğiniz spin kamış ve makine tavsiyelerinizi tecrübelerinize güvenerek bekliyorum . İlginize şimdiden teşekkürler. Hepinize kilo kilo bol bol rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir Çipura Levrek Avı için malzeme tavsiyesi smyrna 4 1,782 21-12-2013, 21:11
Son Yorum: orhanekmekci
  Levrek soru muhammed tr 13 2,447 11-06-2012, 10:24
Son Yorum: muhammed tr
  Tekneden levrek avi avmigram 9 2,657 09-04-2012, 19:05
Son Yorum: ALTAYLI
  İzmir ve civarında kıyıdan at-çek ile levrek ? rknmrv30 31 7,903 18-11-2011, 21:23
Son Yorum: rknmrv30
  yetkili arkadaşlar yardım lütfen tepeli35 3 1,539 17-09-2009, 20:37
Son Yorum: Lakerda
  izmir istanbul Tropheus 26 3,980 01-07-2009, 12:45
Son Yorum: Tropheus

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi