Hasan önce hoş geldin iyi bir yere geldin gerekli bilgileri İstanbullu arkadaşlarımızdan alacağını garanti ederim.Paylaşımlarını bekler bol balıklı avlar dilerim.
hasan aramıza hoşgeldin,serdarla aynı yerden bağlanıyorsunuz tanışıyorsunuz galiba?
efkende tekneyle av yapan bir üyemiz yok ama tekne ile birçok şekilde levrek avı yapabilirsin.
1.si rapala,silikon raglou,kaşık ile su üstü veya krşunla dipten sırtı yapabilirsin ki son zamanlarda en kolay ve popüler levrek avı budur.
2.si canlı yem ile uzun olta yapabilirsin,
3.sü canlı yemlerle durarak av yapabilirsin.
sitedeki levrek bölümünü biraz incelersen videolu anlatımlar mevcut.kolay gelsin rastgele.
Evet nihat abi biz hasan kardeşle tanışıyoruz yakından...
Daha önce kefkende tekneden denedik lakin boş..
Biz sırtı değil de
RAPALA X RAP SILVER ile yani yüzen tip ile denemiştik.
yaklaşık 2 saat dolandık ama yok..
Allahtan bir yandan da ipek saldık zargana aldık.tek karlı yanı bu oldu..
Yeni avlanma mekanlanları bakıyoruz.
Hasan aiemize hosgeldin
iyi paylasimlar..
yukarida adminden yardim gelmis..
biz burada birakma dedigimiz,sekilde de levrek avi yapiyoruz,canli baligin sirtinda kancayi takip,levrek bulunan meralara birakarak,yarinki sabah bakiyoruz.. kancayi baligin sirt kismindan etine sapladigin ve organlarina dokunmadigi gibi,super bir yem olur..yem sabaha kadar canli kalir,
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:Hasan aiemize hosgeldin
iyi paylasimlar..
yukarida adminden yardim gelmis..
biz burada birakma dedigimiz,sekilde de levrek avi yapiyoruz,canli baligin sirtinda kancayi takip,levrek bulunan meralara birakarak,yarinki sabah bakiyoruz.. kancayi baligin sirt kismindan etine sapladigin ve organlarina dokunmadigi gibi,super bir yem olur..yem sabaha kadar canli kalir,
rastgele
Kesinlikle çok etkili bir sistem FARUK abi ilk ve tek yakaladıgım sinariti bu teknikle yakalamıştım kıyıdan...