Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekneden levrek avi
Merhabalar...
Yeni üyeyim.Forumdaki yardımlaşma hoşuma gitti.Alkis
Kefkende tekneyle levrek avı nasıl yapabilirim ivedi yardım istiyorumm..Seerf
Bul
avmigram yazdı:Merhabalar...
Yeni üyeyim.Forumdaki yardımlaşma hoşuma gitti.Alkis
Kefkende tekneyle levrek avı nasıl yapabilirim ivedi yardım istiyorumm..Seerf

hoş geldiniz hasan bey.76oralarda av yapan bir dostumuz var.genellikle dalar.ama ilgilenirseniz telefonuda var.rasgelsin.
Bul
Hasan önce hoş geldin iyi bir yere geldin gerekli bilgileri İstanbullu arkadaşlarımızdan alacağını garanti ederim.Paylaşımlarını bekler bol balıklı avlar dilerim.HelalHelalHelal
Bul
hasan aramıza hoşgeldin,serdarla aynı yerden bağlanıyorsunuz tanışıyorsunuz galiba?
efkende tekneyle av yapan bir üyemiz yok ama tekne ile birçok şekilde levrek avı yapabilirsin.
1.si rapala,silikon raglou,kaşık ile su üstü veya krşunla dipten sırtı yapabilirsin ki son zamanlarda en kolay ve popüler levrek avı budur.
2.si canlı yem ile uzun olta yapabilirsin,
3.sü canlı yemlerle durarak av yapabilirsin.
sitedeki levrek bölümünü biraz incelersen videolu anlatımlar mevcut.kolay gelsin rastgele.
Bul
Evet nihat abi biz hasan kardeşle tanışıyoruz yakından...
Daha önce kefkende tekneden denedik lakin boş..Hadiordan
Biz sırtı değil de

RAPALA X RAP SILVER ile yani yüzen tip ile denemiştik.
yaklaşık 2 saat dolandık ama yok..
Allahtan bir yandan da ipek saldık zargana aldık.tek karlı yanı bu oldu..Siyirdim
Yeni avlanma mekanlanları bakıyoruz.HappyHappyHappy

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Hasan aiemize hosgeldin
iyi paylasimlar..
yukarida adminden yardim gelmis..
biz burada birakma dedigimiz,sekilde de levrek avi yapiyoruz,canli baligin sirtinda kancayi takip,levrek bulunan meralara birakarak,yarinki sabah bakiyoruz.. kancayi baligin sirt kismindan etine sapladigin ve organlarina dokunmadigi gibi,super bir yem olur..yem sabaha kadar canli kalir,
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
hasan ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun nihat arkadaşımız açıklama yapmış rast gele.AlkisAlkis
Bul
HASAN aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar...
Bul
Albatros-gr yazdı:Hasan aiemize hosgeldin
iyi paylasimlar..
yukarida adminden yardim gelmis..
biz burada birakma dedigimiz,sekilde de levrek avi yapiyoruz,canli baligin sirtinda kancayi takip,levrek bulunan meralara birakarak,yarinki sabah bakiyoruz.. kancayi baligin sirt kismindan etine sapladigin ve organlarina dokunmadigi gibi,super bir yem olur..yem sabaha kadar canli kalir,
rastgele

Kesinlikle çok etkili bir sistem FARUK abi ilk ve tek yakaladıgım sinariti bu teknikle yakalamıştım kıyıdan...
Bul
Ben sırtı çekerek avlanmayı hep önde tutarım. Avlak yerinizde hayvanın alışkanlıklarını bilmek lazım76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir Çipura Levrek Avı için malzeme tavsiyesi smyrna 4 1,835 21-12-2013, 21:11
Son Yorum: orhanekmekci
  İzmir den Levrek avlağı lütfen ramazankabak 13 3,989 21-12-2012, 20:35
Son Yorum: SpinAvcısı
  Levrek soru muhammed tr 13 2,539 11-06-2012, 10:24
Son Yorum: muhammed tr
  İzmir ve civarında kıyıdan at-çek ile levrek ? rknmrv30 31 8,082 18-11-2011, 21:23
Son Yorum: rknmrv30

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi