Dün hastanemizde sağlık bakanlığı denetlememiz vardı çok yoğun bir gün geçirmeme rağmen akşam iş çıkışı erol abinin dükkanına gittim sohbet ediyorken erol abiye bir telefon geldi kulelide çok sarıkanat çıkıyormuş diye,erol abi 2 gece üstüste balığa gitmiş yorgun olduğunu eve gidip dinlenmek istediğini söyledi bende herzaman dinlenirsin hadi gidelim şu içimdeki kurtlerı bir dökeyim dedim oda sağ olsun beni kırmadı iyi ozaman benim kız kursta gelsin kadıköyden yem alıp kızı geçerken eve bırakalım gidelim dedi.Saat 21:00 sıralarında kuleliye vardk ne görelim herkes at çek yapıyor yer bulmakta zorlandık hatta erol abinin yeri çok kötüydü her atışta balık almasına rağmen gelirken suyun altında halatmı ne varmış oraya takıldı hep oltası balıklarıda gitti takımlarıda bende erol abinin yanında aramızda 1-1.5 metre mesafesindeyim benim hiç takılmadı birde suyuna düştüm nerdeyse at çek oldu 21:00 24:00 arası güzel balık aldık 01:00 03: arası tek tük 03:30 gönüş yaptık çok güzel bir gece avı yapmış oldum erol abime buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum beni kırmayıp yorgun bir halde balığa götürdüğü için