09-11-2012, 12:46
dün akşam işten çıktım erol abiyi aradım hadi palığa gidelim,hemen gidelim dedi.bende burdan oldukça bayat yem bularak saat 20.00 gibi kadıköye indim erol abiyle kadıköyden atacağız diye konuştuğumuz av tarabyada son buldu.önce kuleliye indik yer yok ,vaniköy kıyamet gibi balıkçı dolu balık alınıyordu.hadi dedi karşıya geçelim emirgan,kalender baka baka tarabyaya geldik buradan atmaya karar verdik.saat 21.30.ama şiddetli poyraz yüzümüze yüzümüze vuruyordu.Allahtan çok sıkı giyinmiştikki üşümedik.bayat yemlerimizi takarak salladık oltaları ilk atışta balık vurdu.ama alamadım.kurşunu 170gr çıkardık.daha rahat oldu oltayı sabitleyebildik.balıklar ara ara geliyordu .24.00 gibi lüfere yakın balıklar geldi böyle giderse dedik voleyi vurduk erol abi dedim ve balık kesti.nazarı değdirdim.attığımız nokta felaket ilişkenlerle doluydu taktık durduk bir sürü takım verdik..valla doğru söylemek gerekirse 2.kez kopardıktan sonra konsantrem bozuldu attım oltayı öyle bekledim hiç elimi bile sürmedim.erol abi devamlı çalışıyordu noktayı bulmuştu..bende son bir gazla oltayı yemledim ve açık attım iri balıklar açıktan geldi..saat 01.00 gibi avı sonlandırdık.herkese saygılar.rastgele.
![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)