Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
08/11/12 meyhane lüferleri
dün akşam işten çıktım erol abiyi aradım hadi palığa gidelim,hemen gidelim dedi.bende burdan oldukça bayat yem bularak saat 20.00 gibi kadıköye indim erol abiyle kadıköyden atacağız diye konuştuğumuz av tarabyada son buldu.önce kuleliye indik yer yok ,vaniköy kıyamet gibi balıkçı dolu balık alınıyordu.hadi dedi karşıya geçelim emirgan,kalender baka baka tarabyaya geldik buradan atmaya karar verdik.saat 21.30.ama şiddetli poyraz yüzümüze yüzümüze vuruyordu.Allahtan çok sıkı giyinmiştikki üşümedik.bayat yemlerimizi takarak salladık oltaları ilk atışta balık vurdu.ama alamadım.kurşunu 170gr çıkardık.daha rahat oldu oltayı sabitleyebildik.balıklar ara ara geliyordu .24.00 gibi lüfere yakın balıklar geldi böyle giderse dedik voleyi vurduk erol abi dedim ve balık kesti.nazarı değdirdim.attığımız nokta felaket ilişkenlerle doluydu taktık durduk bir sürü takım verdik..valla doğru söylemek gerekirse 2.kez kopardıktan sonra konsantrem bozuldu attım oltayı öyle bekledim hiç elimi bile sürmedim.erol abi devamlı çalışıyordu noktayı bulmuştu..bende son bir gazla oltayı yemledim ve açık attım iri balıklar açıktan geldi..saat 01.00 gibi avı sonlandırdık.herkese saygılar.rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
bi alo desen en azından 2 muhabbete gelirdim be ozanım,neyse birdaha olmasın Gulumseafiyet olsun rastgele.Seerf
Bul
Afiyet olsun. Harika görünüyorlar emeğinie sağlık... Alkis
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
LeVrEkCi yazdı:bi alo desen en azından 2 muhabbete gelirdim be ozanım,neyse birdaha olmasın Gulumseafiyet olsun rastgele.Seerf

abi aklıma geldinde gelmezsin diye düşündüm hava çok soğuktu rahatsız etmiyeyim dedim.bi dahakine ararım.teşekkürler.
Seerf
Bul
maxtar yazdı:Afiyet olsun. Harika görünüyorlar emeğinie sağlık... Alkis

teşekkürler metin saygılar.Allah sanada nasiip etsin koca koca lüferleri.
Seerf
Bul
zor ama güzel av olmuş ozancım.balıkta varmış hemde lüfer.allah içinize sindirsin.afiyetle kardeşim.erolcuğuma selamlar.
Bul
Bereketli olsun Ozan,afiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler Ozan abi Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Tebrikler Ozan kardeşim , Alkis afiyet olsun.GulumseSeerf
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Bul
afiyet olsun ozan sanki kutuplarda avlanıyosunuz Bobo ama güzel av olmuş olumsuzluklara rağmen Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tuzlanin lÜferlerİ... kaya 27 4,227 03-11-2010, 00:28
Son Yorum: efese
  14-9-09 büyük reis ve levrekci lüferleri LeVrEkCi 47 6,441 17-09-2009, 22:18
Son Yorum: Zıpkıncı
  Yeniçiftlik lüferleri eşref sürek 28 4,459 17-10-2008, 16:17
Son Yorum: fotokopici