sabah erkenden lüfere çıkmak için tekneme atladım..balık seyrekti daha bollaşmadı ama genede yemeklik nasip oldu .balıklar tam kıvamında güzel ızgara oldu.(hakkı verildi) tabii....bundan sonra balık kısmet olursa bollaşır herhalde..sezonun ilk lüferlerininde tadına baktık .hayırlısı artık..
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
bucalıfikret yazdı:kaya eline sağlık hayırlı olsun sezonu açmışsın daha bollarına rast gele .
Tebrikler afiyet olsun,
Ben 3 haftadır çıkıyorum hiç boş çevirmedi tuzla. Ama günü gününü tutmuyor. Hergün farklı yöntem uygulamak gerekiyor. Havalar serinleşirse bu tarafta balık çoğalır.
kaya abi bizim tarafta çok lüfer var balık yatmış kalmış ama hava yapmadı bir türlü,
balık var ama deniz iyi değil yada deniz iyi olsada ben kaçamıyorum derken sezon bitiyor ama son 1-2 kez gidip lüferleri toplamayı düşünüyorum.
bereketli olsun abi tam lezzetli şu sıralar balık.afiyet olsun rastgele
LeVrEkCi yazdı:kaya abi bizim tarafta çok lüfer var balık yatmış kalmış ama hava yapmadı bir türlü,
balık var ama deniz iyi değil yada deniz iyi olsada ben kaçamıyorum derken sezon bitiyor ama son 1-2 kez gidip lüferleri toplamayı düşünüyorum.
bereketli olsun abi tam lezzetli şu sıralar balık.afiyet olsun rastgele
Sizin oralar nereler, bizde gelek bir ara. Gerçi benim tekneyle 3 gün falan sürer herhalde yol.
Bu balık için buz gibi havada bile avlansam içim kaynıyor Bir de balık boğaza bir girse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Kaya lüferler çok güzel gözüküyor, açılışı yaptığınıza göre bundan sonra hava müsade ettiği sürece daha bollarını tutarsınız, Hakkınıda vermişsiniz afiyet olsun diyelim o halde..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]