Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2012 saros kamp raporumuz
Merhaba değerli arkadaşlarım, bayramın 2. günü başladığımız kampımız cumartesi akşamı sona erdi. Bu süreç zarfında bir çok fotoğraf ve video çekimi yaptık. Bunları ayrı ayrı yayınlayıp sayfaları doldurmak yerine bir video hazırladım.

Ön bilgi olarak ifade etmek isterim ki av raporundan ziyade kamp raporu gibi bir çalışma oldu. 400'e yakın çekim içinden seçerek, ayıklayarak, montajlama yaparak 10 dakikalık bir video hazırladım, inşaallah sizleri sıkacak kadar uzun olmamıştır.

Balık olayına gelince, Saros canlı çeşitliliği açısından bizleri memnun etti fakat umut ettiğimiz trofe balıkları maalesef bulamadık. Bunun dışında bol bol mercan, uskumru, kupes avladık. Arada kalamar, köpekbalığı, vatos, zargana, karagöz, iri istavrit, ispariler de bizleri ziyaret ettiler. Gece avlarımız çok zevkli geçti, su yüzeyine kuvvetli ışık tuttuğunuzda kısa sürede sayısız miktarda küçük canlılar, planktonlar, böcekler toplanıyor, hemen ardından bunları avlamak üzere zarganalar ve uskumru sürüleri alttan harekete geçiyor. Bunları izlemek bile keyifliydi. Su üstünden gece çaparisiyle bir miktar uskumru da alabildik.

Unutamayacağımız kalamar gecesinden de bahsetmek isterim. İlk benim oltama geldi, mercanı çekerken birden bir ağırlık bindi, hemen kalamayı açtım ve yavaş yavaş yorarak çekmeye başladım, bir süre sonra bıraktı, yukarı çektiğimde mercanın ense kısmından derince ısırılmış olduğunu gördüm. Tabii hepimiz istanbul balıkçısıyız aklımıza kalamar olacağı gelmedi. Daha sonra bu esrarengiz avcı hepimizin oltalarına sırayla binmeye ve kalamalarımızı cırlatmaya başladı. Nihayetinde su üstüne kadar gelerek o muhteşem kırmızı görüntüleriyle kendilerini gösterdiler. Hiç birimiz kalamar avlamamışız ve yanımızda uygun ekipman yok. O gece 20'den fazla kalamarı su üstüne kadar getirdiğimiz halde kaçırdık, ben sadece 1 tane alabildim o da küçükçe bir taneydi.

Levrek için 1 ay kadar daha beklemek gerekiyormuş, 1 tane bile alamadık. Avladığımız balıkların çoğunu denize iade ettik. Dünya kadar canlı mamun çıkardık fakat 1 tanesini bile canlı kullanmak nasip olmadı. Talaşın içinde küçücük kovalara tıkıştırıp buzdolabına koyduğumuz mamunlar kısa sürede öldü.
Canlı teke kullanabildik, mercanda iyi sonuç verdi. Neyse sözü daha fazla uzatmadan sizleri kamp raporumuzla başbaşa bırakıyorum, tüm forum üyesi arkadaşlarımıza sevgi ve saygılarımızla.

Mesaj sayım düşük olduğundan doğrudan link veremiyorum. Düzeltip açabilirsiniz.

youtu.be/uQh9PAKiOOg?hd=1

[YOUTUBE]uQh9PAKiOOg[/YOUTUBE]

dailymotion.com/video/xt9nkc_saros-kampymyz-2012

[DM]xt9nkc[/DM]
hasan abi çok güzel bir rapor olmuş,kamp ve balık avı birleştimi gerçekten tadından yenmez,trofe balıklar olmamasına üzüldüm,bir daha ki sefere inşallah,kalamar maceranızda güzeldi,bundan sonra takımların içinde mutlaka kalamar zokalarınız olur artıkSmilepaylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
her açıdan güzel bir kamp olmuş.allah içinize sindirsin hasancım.video yönetim tarafından işler hale getirilir birazdan heralde.izledikten sonra bir cevap daha yazarız.kalamarlara yazık olmuş,ekipman eksikliği durumu bozmuş.bir dahakine inşallah.teşekkürler.Alkis
Saros Kampımız 2012 - Dailymotion video
ben bir deneme yapayım dedim ama ancak burada oldu.
Bul
Hasan bey videoyu izledim hakkaten imrenmemek elde değil. Balık bile olmasa bukadar kafa dengi adamın bir araya gelmiş olması ortamdan nekadar keyif alınabileceğini gösteriyor.

İnsanlar çıkarsız keyif için bir araya gelince ortaya güzel şeyler çıkıyor. sizinkisi de buna en iyi örneklerden. yemiş içmiş balık tutup eğlenmişasiniz.
Alkis
Daha nice güzel kamplar yapasınız.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
gerçekten her şey mükemmel olmuş hasancım.tam bir safari havasında.her türlü deneme yapılmış.teşekkürler kardeşim.
Not:video hiç sıkmadı.hatta büyük keyif verdi.keşke daha uzun olsaydı.Alkis
Bul
Bayramı en güzel şekilde değerlendirmişsinizAlkisAllah içinize sindirsin.Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruzAlkisrasgele.
Bornova - izmir
Bul
öyle zevk alarak izledim ki sormayın,
vatozlar,köpekbalıkları,kalamarlar,ahtapotlar,balıklar,dalış görüntüleri,tavada balıklar,kamp,uçan balon herşey çok güzel olmuş.toplu olarak kalabalık bir organizasyonu hep hayal etmişimdir,daha önce yaptık ama ne yazık hava çok müsade etmedi.
zevkle seyrettim elinize sağlık,unutulmaz bir tatil olmuş.Alkis
Bul
ANTALYALI07 yazdı:hasan abi çok güzel bir rapor olmuş,kamp ve balık avı birleştimi gerçekten tadından yenmez,trofe balıklar olmamasına üzüldüm,bir daha ki sefere inşallah,kalamar maceranızda güzeldi,bundan sonra takımların içinde mutlaka kalamar zokalarınız olur artıkSmilepaylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.

Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. Takım çantasında her türlü malzemeyi bulundurmak gerekiyor, deniz sürprizlerle dolu.
nihatkr yazdı:Hasan bey videoyu izledim hakkaten imrenmemek elde değil. Balık bile olmasa bukadar kafa dengi adamın bir araya gelmiş olması ortamdan nekadar keyif alınabileceğini gösteriyor.

İnsanlar çıkarsız keyif için bir araya gelince ortaya güzel şeyler çıkıyor. sizinkisi de buna en iyi örneklerden. yemiş içmiş balık tutup eğlenmişasiniz.
Alkis
Daha nice güzel kamplar yapasınız.
Çok teşekkür ederim hakikaten güzel bir organizasyon oldu.

yycolak yazdı:gerçekten her şey mükemmel olmuş hasancım.tam bir safari havasında.her türlü deneme yapılmış.teşekkürler kardeşim.
Not:video hiç sıkmadı.hatta büyük keyif verdi.keşke daha uzun olsaydı.Alkis
Çok teşekkür ederim Yalçın Abi beğenmenize sevindim.

orhanekmekci yazdı:Bayramı en güzel şekilde değerlendirmişsinizAlkisAllah içinize sindirsin.Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruzAlkisrasgele.
Teşekkürler.
LeVrEkCi yazdı:öyle zevk alarak izledim ki sormayın,
vatozlar,köpekbalıkları,kalamarlar,ahtapotlar,balıklar,dalış görüntüleri,tavada balıklar,kamp,uçan balon herşey çok güzel olmuş.toplu olarak kalabalık bir organizasyonu hep hayal etmişimdir,daha önce yaptık ama ne yazık hava çok müsade etmedi.
zevkle seyrettim elinize sağlık,unutulmaz bir tatil olmuş.Alkis
Nihat kardeşim öncelikle video linkini düzelttiğin için çok teşekkür ederim. İnşaallah beraber bir organizasyon yapmak nasip olur sizlerle.
Hasan abi harika bir organizasyon, güzel hava güzel deniz, ortam güzel. birde balik cikinca daha ne olsun. Cok güzel bir av olmus. Eline saglik videoyla ugrasmissin. zevkle izledim. Paylasim icin tesekkürler. Daha güzel avlara insallah. RastgeleAlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Barakuda da geldi. 5 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 34 4,730 06-01-2013, 18:13
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 4 / 27.12.2012 ® FuRkAn * 12 2,567 30-12-2012, 02:45
Son Yorum: xfisher
  26.12.2012 galata monawar 18 2,067 28-12-2012, 23:29
Son Yorum: ufuktan26
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,349 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  12/12/2012 sarıkanat avı BALIK and OZAN 29 4,028 20-12-2012, 10:39
Son Yorum: bucalı
  13-12-2012 Bucalı menekop avında. bucalı 46 6,270 20-12-2012, 09:50
Son Yorum: bucalı
  05.12.2012 sabah suyunda rapala keyfi (xfisher) xfisher 44 6,405 14-12-2012, 17:18
Son Yorum: SpinAvcısı
  10/12/2012 galata sarıkanat avı BALIK and OZAN 21 3,891 13-12-2012, 16:22
Son Yorum: Albatros-gr
  palamut bereketi 23/11/2012 makineci 17 3,027 30-11-2012, 22:49
Son Yorum: ssevdim
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 2 / 22.11.2012 ® FuRkAn * 9 2,048 24-11-2012, 13:35
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi