Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zargana avi
Trabzon da zargana avına çıkacağım ama hangi takımla hangi yemle nasıl tutacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim Smile
Bul
ataberk aramıza hoşgeldin,kıyıdan zargana avı değişik yçntemlerle yapılabiliniyor,ben sıyırtma kurşuna 2 kulaç 20 numara misina takıp ucuna turuncu renk ipek bağlayıp at çek yaparak tutuyorum.diğer yöntemlerde bugün yarın gelecektir.rastgele.
Bul
Ataberk aramıza hoşgeldin arkadaşım keyifli paylaşımlar degerli üstatlarımızdan gerekli bilgiler gelecektir rastgele...
Bul
Aramıza hoşgeldin Ataberk.Zargana su üstü balığıdır su üstünden çekeceğin her türlü yeme gelir,yeterki bölgede balık olsun.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
zargana bu sazanını deniz versiyonu herşeye atlar Smile midyenin etrafını çevreleyen kahverengi ete, fileto sardalyaya, yavru gümüşe,atçek ipek'e zargana işte yeterki suda yüzen bişey görsün
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Ataberk öncelikle hoş geldin Gulumse
Trabzonda zarganayı ipeklede tutabilirsin ama ben en çok travla ile ve kuyrukaltı akyem ile yaptım Wink 1,5 -2 metre misinaya hırsızlı 8-12 kanca ve zargana topu at çek.
Hiç birşeye ulaşamadın Altan abinin midye fikri oda olmadı beyaz simli çaparinin arka arkaya gelecek 2-3 kösteğini kesip ekleyebilirsin.

Rast gelsin.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
teşekkürler ,hoşbulduk Smile , tavsiyelerinizi uygulayacağım ,
Bul
Ataberk silikonlar aşağda fotoda,bunlar değişik boyda ve renkde olabiliyorlar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
aramıza hoş gldin.. bol paylaşımlar dilerim..Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
gerekli bilgiler gelmiş delikanlı bundan sonrası sende.hoş geldin.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zargana yardım. muhammed tr 5 1,202 07-06-2012, 23:56
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi