Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turna Meramın Kapanışı Eşkina Açılışı
Cumartesi günü öğleden sonra Ufuk hocayla ve Erdem'le buluşup turna meramı yokladık. 1.5 saatlik uğraşın sonunda tek bir turna yok malesef. Rüzgarında karşıdan esmesi bizi olumsuz etkiledi. Artık o merayı değiştirme vakti geldi. Anlaşılan ağcılar rahat durmadı. akşama doğru eve geldik. Erdemle tekrar çantayı hazırladık. 2 arkadaşımın daha gelmesiyle doğru eşkina meramıza. Tekelerin artık liman içinde olması bizi sevindirdi. Sezon açılışımızı yapmış olduk Gulumse Gece boyunca kıyıda balıkların delirdiğini gördük. iyi boy kefaller, el kadar izmaritler hep kaçışıyorlardı. Canlı gelinciği şamandıralı sistemle takıp attık. Durumu aşağıdaki resimlerde. levrek mi lüfer mi bilemedik Snifsinf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Sazanları özledim...
Bul
Sevgili Ruşan,
Tüm ekibe tebrikler. Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun.
Umarım her daim gönlünüzdeki avı yaparsınız. Rastgele.
Sevgi ve selamlar...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Kardeşim Smile muhteşemsiniz, süpriz misafirim olmasa idi bende oradaydım Mahcup.
Diğer konuları direk atlayıp gelinciğe geleceğim abicim o balığı o hale Levrek kesinlikle getiremez Lüfer ise o balıkla işi bile olmaz Hi
Sular eskisine göre ısındı kalamar gelmişken mıgrimidemi geldi diyeceğim o olmadı yavru köpek balığı
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Sezon acilisiniz hayirli olsun RUSAN kardesim bol balikli avlar dilerim tebrikler...
Bul
rusan kaya balığı levreğin en sevdiği yemlerdendir ama dişleyerek kesemez yani levrek olamaz,lüfer oldugunuda sanmıyorum aklıma benimde ufak köpekbalığı yada kkalamar tarzı bişey olabilir gibi geliyor.bol balıklı avlarınız olsun rastgele.Alkis
Bul
Ufuk hocam gece avına katılmadımıGulumsebereketli afiyet olsun RuşanSeerf
avlakta ahtapot varsa o da yapabilir.
Bornova - izmir
Bul
İşte gençlik böyle bir şey.hem gündüz avlan,hemde gece.
güzel bir gün olmuş.geceyide eşkinalar aydınlatmış.
Ruşanım daha iyi avların olsun.ellerine sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
hareketli bir gün olmuş ruşancım.tebrikler.balıklar çok güzel görünüyorlar.afiyetle kardeşim.gelinciği o hale getirenin kafadanbacaklılardan biri olduğu kanısındayım.ama oda kuyruğu koparmazki.neyse vurmuş bir şey işte.bir sonraki seferde yakalanınca bakarız.elinize sağlık.ekibe hürmetler.76
Bul
Tebrikler Rusan güzel bir gün olmuş daha bollarına rastgele
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Güzel yorumlarınız için teşekkürler Gulumse

Orhan abi, Ufuk hoca malesef vakti olmadığından kalamadı. Bir daha ki sefere inşallah bize katılır.

Bir daha gittiğimde iğneyi sırtından takacağım ve iğne sayısını 2 yapacağım bakalım neler olucak. Dediğiniz gibi ahtapot, kalamar gibi balıklar olabilir fakat orada hiç görmedim. İnşallah vardır. Ama bütün gece balıkların peşinde dişli birşey vardı. Boşuna deli gibi kaçışıcaklarını sanmıyorum. Orada balık tutanların biri de geçen gün 9 tane lüfer aldım dedi. Ama ne kadar doğru bilemem. Ama lüfer saldırsaydı bile tamamen yemeden bırakacağını sanmıyorum.
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hedef dışı Eşkina avı..28.08.2016 Samsun... kengin 22 1,475 31-08-2016, 11:22
Son Yorum: kengin
  Marmarada eşkina aradik BABUÇ 16 1,206 29-08-2016, 17:47
Son Yorum: BABUÇ
  Bilecik 3/5 haziran mini turna organızasyonumuz BABUÇ 16 1,624 30-06-2016, 19:43
Son Yorum: yalova tatar
  Turna Avı tedirgin SaZaN 11 1,883 02-11-2013, 20:47
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Turna avi 20.10.2013 kovboy 8 1,763 02-11-2013, 02:41
Son Yorum: Cihan Deniz
  20/10/13 Lüfer Sezon Açılışı MaVrUşGiL 15 2,611 24-10-2013, 16:27
Son Yorum: orhanekmekci
  2013 bayramında kasna ve turna avlarımız muratcoskun 9 2,010 13-09-2013, 20:49
Son Yorum: muratcoskun
  Turna avi kovboy 12 2,613 02-09-2013, 21:41
Son Yorum: turna
  14.07.2013 eşkina BALIK and OZAN 21 3,459 23-07-2013, 10:52
Son Yorum: dincobey
  TURNA avından canlı yayın. muratcoskun 10 2,465 25-06-2013, 22:55
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi