Evet sonunda sezon açılışı yaptım. Dün akşam iş çıkışı arkadaşlarla maç izleme planı yaptık. İlyas kardeşim maça 3 saat var bir iki olta atalım dedi bende paslanmıştım ve içim kıpır kıpır oldu birden. Maçı güzelbahçede izleme kararı aldık aniden. İstikamet ilk olarak konaktaki yemci arkadaşım Murat idi . Mamunlarımız alıp sahilden 20 dakikada avlağımıza vardık. İlk saat bol bol ısparoz besledik. Bu iyiye işaretti balık kıyılamıştı anladım. Isparoz kesince anladım ki merada balık var. İlk balık İlyasa vurdu. Kolayca kıyıya aldık 700 gr ispendekti ve yaşamasına karar verip denize iade etti.( salmasaydı benle olta atamazdı birdaha bunu bilerek saldı) 15 dakika sonra beni oltama güzel bir basış geldi. 0.25 misinama takılan balık bayağı güçlüylü biraz uğraştırdı. kepçemizin yanımda olmamasıda çok kötüydü. Balıkla bayağı oynadıktan sonra pes etti ve nerdeyse can vererek su üstüne uzandı bende eğilip balığı elimle sudan aldım. 2.5 kilo civarı menekoptu. Balığı arkadaşım İlyasa levreği saldığı için hediye ettim. İnşallah levreklerde yakında gelir. Rastgele herkese.