LEVREK SALATASI
Kişniş ve nane soslu ızgara levrek, taze otlu Akdeniz yeşillikleri, çeri domates ve küp biberler
Kullanılan Malzemeler:
½ adet ( 85 gr) levrek fileto
50 gr Maskolin Yeşillikleri
100 gr Marul (iceberg)
20 Gr (2 Adet) Cherry Domates
20 Gr Biber Dolmalık (Kırmızı)
10 Gr Soya Filizi
5 gr maydanoz yağı
5 gr vinegred sos
10 gr taze otlar(2şer gram)(dere otu , nane , taze soğan ,maydanoz, ,salatalık kabuğu)
4 adet çeri domates
2 tatlı kaşığı nane kişniş sosu
Hazırlanışı: Maskolin yeşillikleri ve iceberg taze otlar vinegred sos ve maydanoz yağı ile harmanlandıktan sonra kaseye konur ve üzerine ince doğranmış kırmızı biber, soya filizi ve ikiye bölünmüş çeri domatesler yerleştirilir.
LİMON VİNEGRED SOS : Toplam 360 GR sos
Kullanılan Malzemeler :
80 gr limon suyu
30 gr şarap sirkesi
14 gr dijon hardal
7 gr sarımsak
15 gr arpacık soğan
1 gr rezene tohumu
1 gr pul biber
180gr zeytinyağı
28 gr maydanoz
4 gr tuz
1 gr karabiber
Tüm malzemeler blendera atılır. Zeytinyağı yavaşça yedirilerek karıştırılır.
MAYDONOZ YAGI
Maydonazların yapraklarının zeytitnyagında blenderla çekilerek elde edilir...
NANE KİŞNİŞ SOS
100 gr nane
30 gr kişniş
100gr zeytinyağı
150 gr limon
Naneler ince doğrandıktan sonra diğer malzemeler ile karıştırılır
Kişniş ve nane soslu ızgara levrek, taze otlu Akdeniz yeşillikleri, çeri domates ve küp biberler
Kullanılan Malzemeler:
½ adet ( 85 gr) levrek fileto
50 gr Maskolin Yeşillikleri
100 gr Marul (iceberg)
20 Gr (2 Adet) Cherry Domates
20 Gr Biber Dolmalık (Kırmızı)
10 Gr Soya Filizi
5 gr maydanoz yağı
5 gr vinegred sos
10 gr taze otlar(2şer gram)(dere otu , nane , taze soğan ,maydanoz, ,salatalık kabuğu)
4 adet çeri domates
2 tatlı kaşığı nane kişniş sosu
Hazırlanışı: Maskolin yeşillikleri ve iceberg taze otlar vinegred sos ve maydanoz yağı ile harmanlandıktan sonra kaseye konur ve üzerine ince doğranmış kırmızı biber, soya filizi ve ikiye bölünmüş çeri domatesler yerleştirilir.
LİMON VİNEGRED SOS : Toplam 360 GR sos
Kullanılan Malzemeler :
80 gr limon suyu
30 gr şarap sirkesi
14 gr dijon hardal
7 gr sarımsak
15 gr arpacık soğan
1 gr rezene tohumu
1 gr pul biber
180gr zeytinyağı
28 gr maydanoz
4 gr tuz
1 gr karabiber
Tüm malzemeler blendera atılır. Zeytinyağı yavaşça yedirilerek karıştırılır.
MAYDONOZ YAGI
Maydonazların yapraklarının zeytitnyagında blenderla çekilerek elde edilir...
NANE KİŞNİŞ SOS
100 gr nane
30 gr kişniş
100gr zeytinyağı
150 gr limon
Naneler ince doğrandıktan sonra diğer malzemeler ile karıştırılır