Yorumları: 151
Konuları: 11
06-02-2012, 14:04
(Son Düzenleme: 06-02-2012, 14:06, Düzenleyen: polat_can.)
Merhabalar, bi ara arkadaşlarla balıkovaya gitmeyi düşünüyoruz, sizlerden özellikle balıkovada tecrübesi olanlar varsa bilgi almak istedim bu yer hakkında. Balıkovaya 735 nolu otobüs ile gideceğiz,
-nerde inip ne tarafta avlanmamızı önerirsiniz?
-kıyıdan el kasnakları ile avlanıcaz
-kıyıda ne tür balık vardır, bizim tutabilceğimiz balıklar nelerdir
-orda av market var mı, varsa ne tür yem kullanmak gerekir
-birde bi yem hakkında bir sorum olacak; 10 Aralık 2011 de kurutulmuş sülünes yemini almıştık, o zamandan bu zamana balığa gitmek nasip olmadı, onu kullanabilir miyiz yoksa atmak mı lazım?
sorularımı iyi anlaşılsın diye maddeler halinde sordum, sizlerinde eklemek istediği şeyler varsa yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, malum daha yeniyiz bu sporda, göreceğimiz ve öğreneceğimiz çok şey var.
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
polat_can yazdı:Merhabalar, bi ara arkadaşlarla balıkovaya gitmeyi düşünüyoruz, sizlerden özellikle balıkovada tecrübesi olanlar varsa bilgi almak istedim bu yer hakkında. Balıkovaya 735 nolu otobüs ile gideceğiz,
-nerde inip ne tarafta avlanmamızı önerirsiniz?
-kıyıdan el kasnakları ile avlanıcaz
-kıyıda ne tür balık vardır, bizim tutabilceğimiz balıklar nelerdir
-orda av market var mı, varsa ne tür yem kullanmak gerekir
-birde bi yem hakkında bir sorum olacak; 10 Aralık 2011 de kurutulmuş sülünes yemini almıştık, o zamandan bu zamana balığa gitmek nasip olmadı, onu kullanabilir miyiz yoksa atmak mı lazım?
sorularımı iyi anlaşılsın diye maddeler halinde sordum, sizlerinde eklemek istediği şeyler varsa yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, malum daha yeniyiz bu sporda, göreceğimiz ve öğreneceğimiz çok şey var.
eskiden balıkovaydı şimdi balıksız.oraya gideceğinize Güzelbahce yada sahil evleri daha verimli olur.balıklı ovada limanda kayalıklardan açık denize olta atabilirsiniz.mırmır zamanı gelince cipura,sagoz,ispendek ve bol miktarda ısparoz yapar.ısparoz tarlası da diyebilirim.
av market işini narlıderede yaparsanız,burada diğer bakkal,fırın,çay içme gibi ihtiyaçlarınızı karşılıyabilirsiniz.04 te bile fırından börek ve yandaki kahveden çay içebilirsiniz.
kurutulmuş yeme bir şey olmaz.
rast gelsin.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
polat balık avı kısmet işi şansın varsa alırsın yem taze sülünez ve borukurdu yeterli rast gele.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
cevabı almışsın polatcım hemde en uzmanından,rasgelsin.balığa gitmiyor olsanız hiç görüşemeyeceğiz bu arada.
Yorumları: 151
Konuları: 11
yycolak yazdı:cevabı almışsın polatcım hemde en uzmanından,rasgelsin.balığa gitmiyor olsanız hiç görüşemeyeceğiz bu arada.
bayaa ara verdik balığa abi ya soğuklar falan, bi ara kısmetse gelcem senin oraya ziyaretine
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Polat, kıyıcılardan gerekli açıklamaları aldığına göre sana kalan av yapmak. Hadi bol şanslar
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
polat_can yazdı:bayaa ara verdik balığa abi ya soğuklar falan, bi ara kısmetse gelcem senin oraya ziyaretine 
Polat Yalçının yanına gideceğin zaman bana haber ver beraber gidelim.Tel 05352773345
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
hus213 yazdı:Tahsin şimdi inandım sen bu işi biliyorsun.Şimdi siteler diyorlar orada sarı metruk ev vardı çok sabahlamışımdır oralarda. Tekneyi alınca o problemlerden kurtulmuştum.

bizde bir tekne alsak bizde kurtulsak iyi olurdaaa,
biz nerdee, tekne nerde.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
tahsinmersin yazdı:bizde bir tekne alsak bizde kurtulsak iyi olurdaaa,
biz nerdee, tekne nerde.
Tahsin hocam o ne biçim laf,
ha benim teknem ha senin teknen,
hava müsait olduğu zaman bir hafta sonu beraber çıkalım
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]