Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çipura,sargoz tahsinmersin
Pc probleminden dolayı geçen haftaki avın raporudur.zaten bu haftada balık yok,onun yerine yangın eğitimi var.Snifsinf
Neyse geçen hafta Ramiz abi ve Uğur arkadaşımızla Mordoğan a gittik.avlak yerimizdeki mendirek ucunda başka avlananlar olunca ben başka yerde avlandım,balık olursa seslenin dedim.02:30a kadar bende tık yok.ramiz abinin ikinci telefonunda zaten toplanmıştım.soluğu onların orda aldım.mendireğin ucunda sağda 2 kamışla avlanan amcam beni mendireğin solundaki uğurun arasına alamadı.ne dediysem inat etti.oysa benim oltam kurşunsuz 20 mt.gider kendi kamışı attımı en az 50 mt.bende Uğurun solunda köşedeki ramiz abimin soluna 1mt.yakınına çöktüm.15 dk. sonra ilk çipura geldi,sargoz,tekrar çipura.tabi hiç yapmadığım bir şey yaptım,her seferinde amcaya gıcıklık şapur şupur çekmeler,yaygaralar.03:30 amcam krizden avlanmayı bırakıp toplanıp gitti.Ha ilk yaygarayı o yapmıştı,gelen isparı olunca bozardı,ispariyi denize fırlattıSiyirdim.
Ben İstanbul un gözünü seveyim,adamlar nerdeyse birbirlerinin üstünden olta atıyorlar.2 mt.boşluk oldumu sanki namazda saf tutar gibi hemen bir kişi giriyor araya.
yemConfusedardalya ve hamsi
0.22 misina
505/4 tek iğneli kurşunsuz olta.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
sana helal olsun şekerparem.güzel balık almışsın.eline sağlık.ekibe hürmetler.afiyetle.
Bul
yycolak yazdı:sana helal olsun şekerparem.güzel balık almışsın.eline sağlık.ekibe hürmetler.afiyetle.

selamın başım üstüne,teşekkür ederim,sağolasın benim güzel abim.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Ellerine sağlık, tebrik ederim. Mera geniş olunca horoz çok oluyor demekki. fesatın işi yürümez. sonuç güzel olmuş. tekrar tebrikler, afiyet olsun.Alkis
Bul
Bereketli olsun
Okyanusta olsa insanın içinde gıcıklık olunca ne eder seni sinir eder
Bul
tahsin abi istanbulda insanlar neredeyse omuzları birbirine deyecek kadaryakın atış yapıyor ama araya işi bilmeyen biri giremiyor,hep aynı kişiler aynı yerlerde saf tutuyorlar Gulumsearaya girenin atış şekli bozuksa,sakatsa veya birilerine takıp duruyorsa 2.veya 3. atışta rahatsız edilerek uzaklaştırılıyor.arıza yapan denize atılıyor Siyirdim
ben genelde herkesten uzak sakin yerleri seçerek başladım,şimdi biraz aralara giriyorum.
bereketli olsun abi rastgele.
Bul
Maşallah Tahsin abi güzel bir av olmuş AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
murki yazdı:Ellerine sağlık, tebrik ederim. Mera geniş olunca horoz çok oluyor demekki. fesatın işi yürümez. sonuç güzel olmuş. tekrar tebrikler, afiyet olsun.Alkis

yaser2sultan yazdı:Bereketli olsun
Okyanusta olsa insanın içinde gıcıklık olunca ne eder seni sinir eder

LeVrEkCi yazdı:tahsin abi istanbulda insanlar neredeyse omuzları birbirine deyecek kadaryakın atış yapıyor ama araya işi bilmeyen biri giremiyor,hep aynı kişiler aynı yerlerde saf tutuyorlar Gulumsearaya girenin atış şekli bozuksa,sakatsa veya birilerine takıp duruyorsa 2.veya 3. atışta rahatsız edilerek uzaklaştırılıyor.arıza yapan denize atılıyor Siyirdim
ben genelde herkesten uzak sakin yerleri seçerek başladım,şimdi biraz aralara giriyorum.
bereketli olsun abi rastgele.

rusan yazdı:Maşallah Tahsin abi güzel bir av olmuş AlkisAlkis
hepinize tek tek teşekkür ederim.sağolun arkadaşlar.içinde şer olan fesatlık olan avucunu yalıyor.benim avımı bozmadıktan sonra hiç gıcık kapmam,Nihat ın dediği gibi tabi ki acemi olmıyacak,yoksa 20 mt.ötende olsada kafana kurşun gelebilir.Happy
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tahsin hocam bereketli olsun AlkisAlkis

daha güzelleri de rastgele SeerfSeerf

bu aralar urla ve Karaburun dan balıklar alıyoruz.
fotoğraf çekmediğim için raporlamadım. Mahcup
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Tahsin hocam bereketli olsun AlkisAlkis

daha güzelleri de rastgele SeerfSeerf

bu aralar urla ve Karaburun dan balıklar alıyoruz.
fotoğraf çekmediğim için raporlamadım. Mahcup

Salih reis merakla raporunu bekliyorum.kıyıdan mı,tekneden mi?
kardeşime rast gelsin,teşekkürler.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11.4.2017 Tahsinmersin ve şehzadeleri tahsinmersin 16 543 16-04-2017, 15:12
Son Yorum: bucalıfikret
  19.12.2016 tahsinmersin Mercan avı tahsinmersin 25 2,115 22-01-2017, 14:14
Son Yorum: tahsinmersin
  25.11.2016 tahsinmersin,tekneyle Mercan avı tahsinmersin 28 2,128 22-01-2017, 14:13
  10.10.2016 Tahsinmersin azman mirmir ve diğerleri. tahsinmersin 20 1,467 17-10-2016, 12:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  10.05.2016 tahsinmersin tahsinmersin 14 1,361 19-06-2016, 22:58
  20.8.2015 tahsinmersin tahsinmersin 9 1,024 24-08-2015, 20:58
  09.06.2015 tahsinmersin-çipura tahsinmersin 22 2,252 14-06-2015, 15:15
  11.3.2014 tahsinm.sargoz tahsinmersin 25 2,618 19-03-2015, 11:11
  09.02.2015 Tahsinmersin,Sargoz tahsinmersin 22 3,297 15-02-2015, 13:12
Son Yorum: mariner8
  2014.12.11 tahsinmersin.kefalspor 11,mırmırspor 9 tahsinmersin 17 2,266 17-12-2014, 04:26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi