Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni turna rekorum
Cumartesı gunu ısten cıkıp eve geldım. Erdemle bırlıkte hazırlıkları tamamladıktan sonra halletmemız gereken bır kac ısı de halledıp erdem,tevfık ve erhan abım yola cıktık. amac sazan, yayın ve turnaydı. ama sular cok cekılmıs. gecen ay cok guzel sazanlar aldıgımız yere yaklasamadık bıle. bızde geceyı daha rahat gecırebılecegımız tarafına gectık. orada sazan konusunda pek umıtlı degıldım ama yıne de denedık ve ne yayına ne sazana tek bır vurus alamadık. gece onumuze ısık tuttugumuzde bınlerce ısraıl sazanı yavrusu gorduk. Hem o kadar uremelerı kotuydu hemde turna ıcın avlanacak cok balık vardı. sabah hava aydınlandıgında gece suphelendıgım kısılerın ag attıgını ve golu karsıdan karsıya ag ıle kapattıklarını gorduk. Jandarma geldı fakat konusup gıttı agı cekmeye bıle tenezzul etmedıler. aynen avlanmaya devam ettıler.bıze balık tutacak pek bır alan bırakmamıslardı. hevesımız ıyıce kırılsa da basladık kasık calısmalarına. bırden kıyıda yavru balıkların delırdıgını ve bır turnanın saldırdıgnı gordum. ıyıce heveslendım ama nafıleydı. toplanmaya karar verdık. Tevfık'e 3 atıs atıp gıdıyoz dedım. 3. de balıgı almayı basardım Gulumse balıgı sırtından yakalamısım. bu yuzden de fazlasıyla gucluydu. benı gole goturmek ıcın cok ugrastı. uzun ugraslar sonucu kıyıda balıgı gorunce hepımızde heyecan en ust noktadaydı. ama balıgı kepceleyecek pozısyona bır turlu yaklastıramadım. defalarca gıttı geldı ve en sonunda balıgı kepcelemeyı basardık. yedıgımız onca soguga tek bır balık degdı. kendımın turna rekorumu kırmııs oldum. bu senekı 76 lık turnadan sonra bu 80 cm geldı. yarım saat kadar mola verdıkten sonra calısmalara devam ettık. tam kıyıda ayagmın dıbındekı kayaya aynı boyda bır turna kuyruk vurdu neye ugradıgımızı sasırdık. yanımdakı adam hemen onune kasıgı attı ve ardından balıgı yakaladı hatta Tevfık kepceledı. O balıga uzulsem de napalım onun kısmetıymıs.

Nihat_kr abı hafta sonu musaıtsen haber verırmısın hazır boyle buyuk balıklar varken senı oraya goturmek ıstıyorum sanırım bu senenın son tatlı su avını yapıcam.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Sazanları özledim...
Bul
maşallahh rusan tebrikler Seerfhaftaya finarde bi 120 cm lıik yakalarsınn Affet niye sizde jandarmaya gidip bi şeyler söylemediniz ki Hadiordan
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:maşallahh rusan tebrikler Seerfhaftaya finarde bi 120 cm lıik yakalarsınn Affet niye sizde jandarmaya gidip bi şeyler söylemediniz ki Hadiordan

inşallah Erden abı , soylerdım soylemesıne abı ama bıze cok ters taraftaydılar yanlarına gıtmem ıcın baya dolasmam lazımdı. zaten onlarla anlasmalı oldukları bellıydı.
Sazanları özledim...
Bul
Maşallah Rusan tebrikler
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Tebrikler Ruşan.Yine iyi bir turna almışsın.Bir kısmet olmadı senle turnaya gitmek.Geniş bir zmana denk getirirsem inşallah.Afiyet olsun,rastgele..AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
lionast yazdı:Maşallah Rusan tebrikler

Teşekkürler

ufuktan26 yazdı:Tebrikler Ruşan.Yine iyi bir turna almışsın.Bir kısmet olmadı senle turnaya gitmek.Geniş bir zmana denk getirirsem inşallah.Afiyet olsun,rastgele..AlkisSeerf

Teşekkürler Ufuk hocam. Her zaman beklerım cumartesı yada pazar sabah musaıt olman yeterlı.
Sazanları özledim...
Bul
balık sağlam.eline sağlık birader.güzel av olmuş.
Bul
Rusan turna cok guzelmisAlkis....son anda yuzunuzu guldurmus...
insallah..son tatli su avinda..rekorunu bir daha kirirsinAffet
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
rusan emeklerinizin karşılığını alacağınızı biliyordum,bunun gibi daha çok balık tutarsınız siz.tebrikler kardeşime Alkisekibe selamlar Seerf
Bul
Ruşan'cığım ekibinizi ve seni tebrik ederim. Turnanın rengi harika gözüküyor. güzel bir parça, daha irileri rastgelir inşallah. Afiyet şeker. olsun.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bilecik 3/5 haziran mini turna organızasyonumuz BABUÇ 16 1,471 30-06-2016, 19:43
Son Yorum: yalova tatar
  03.01.2016 tahsinm.yeni tur, yeni bilet. tahsinmersin 22 2,009 16-01-2016, 19:27
Son Yorum: tahsinmersin
  mariner8'den yeni sezon mariner8 15 1,635 13-06-2015, 07:42
Son Yorum: mariner8
  Turna Avı tedirgin SaZaN 11 1,769 02-11-2013, 20:47
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Turna avi 20.10.2013 kovboy 8 1,691 02-11-2013, 02:41
Son Yorum: Cihan Deniz
  2013 bayramında kasna ve turna avlarımız muratcoskun 9 1,935 13-09-2013, 20:49
Son Yorum: muratcoskun
  Turna avi kovboy 12 2,523 02-09-2013, 21:41
Son Yorum: turna
  TURNA avından canlı yayın. muratcoskun 10 2,383 25-06-2013, 22:55
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ
  09.12.12 turna sezonu finali sciftcan 17 2,600 13-12-2012, 16:20
Son Yorum: Albatros-gr
  Yeni makina yeni balik YaKaMoZ 23 3,190 14-11-2012, 15:17
Son Yorum: YaKaMoZ

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi