Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kamera yardım buraya taşındı
Uzm.Dr.Rastgele yazdı:
Levrekci yazdı:arkadaşım av raporun süper olmuş güzel av olmuş bu şekilde bendede çok kamera çakimi var ama nasıl yoolanacagını bilmiyorum o siteye nasıl yolladın bi yazarsan sevinirim bende kamaera kasetinde ve cd ye atılmış biçok balık çekimi var ama cd den kesip nasıl gönderecegimi ögrenmem lazım bi tarif ederse,n acıklamalı ayrıntılı olarak çok sevinirim saygılar teşekkürler

İsmini yazmadığın için ismin ile seslenemiyorum ve '' Levrekçi'' diye sesleniyorum.Arkadaşım video çekimini bilgisayarına kopyala ve video paylaşım sitesi olan '' You tube '' sitesine üye ol.ve oraya gönder.Onun vasıtasıyla ancak siteye url adresini vererek görüntülerini paylaşabilirsin.

valla kopyalamak kolay dedik kopyalıyamadık şu konuda yardımcı olabilecek yokmuu lütfen yardım cd den kamera çekimini pc ye nasıl kopyalıcam lütfen yardıımm Smile)
Bul
pc ye aldım şimdide 10 mb lık istiyo bölmem lazım onu nasıl becerecem onu bilmiyorum yardım lütfenn Smile))))
Bul
nihat abi windovs movie maker diye bir program var orada parçala
Bul
              Rahmetli babam,bankamatik kartı hiç kullanmadı,her maaş günü sabahın körü banka kuyruğuna giderdi.Bende kızardım,teknoloji var,ne kuyruğa girersin diye.O makina paramı çalar malar derdi.Cahil adam değildi,vergi dairesi müdürüydü.Ama böyle bir teknolojiyi 55-60 yaşında tanıdı.
              Şimdi oğlan bana geldiğinde soruyorum ona bu nası,şu nası diye;o bana kızıyo. Elli kere anlatıyoz bi anlamıyosun,kafan çalışmıyomu diye.Bizde zamanında makina araç gereç imal ettik,makina kullandık ama bu şeytan işi makinayla 50 yaşında tanıştık.Bu kadar becerebiliyoruz işte.Bizim gençliğimide de bilgisayar olsaydı,şimdi Nihata yardımcı olurduk. :0507:
Bul
göksen yardım gelmeyince deneme yanılmayla becerecegim galiba sanırım bu akşam veya yarın çözüyorum işi olmassa iş yerime getirecem pc yi evde vakit bulamıyorum buradakide eski bilgisayar işimi görmüyor olmassa dediginide denerim.
ibrahim abi dedigin dogru bende babama kızardım bankamatik davası için şimdi 62 yaşında bankamatik kullanıyor ama ben aslında elektronik mezunuyum ama şu ayrıntılara önem vermememden dolayı ögrenemedim bu işleri zamanla ögreniyorum işte benim 7 yaşındaki oglum 3 yaşındaki kızım maşallah internette surf yapıyorlar olsun bunada şükür en azından işlerimizi hallediyoruz kamera çekiminide gönderecem kısmetse çok zevkli görüntüler var bende balıktan gelirken lüferler levrekler kalkanlar hatta lüfer çekerken teknede bile çekim yapmışım .
uzm.dr link vermiş sanırım yazımı okumadı daha okusa oda sanıyorum ayrıntılı bişeyler yazar
Bul
bende sizler gibi 3senedir bilgisayar başındayım hende hemen hemen her gün yaklaşık 10 saat bendebir çok şeyi bilmiyorum ya bende var bişey yada bu makina çok akıllı her seferinde beni kandırıyor...
Bul
nihat abi merhaba.Eğer senin için bi sakıncası olmazsa kaseti ben alayım ve ne istiyorsan yapayım.Yada bi c.tesi yanına geleyim birlikte yapalım yardımcı olurum yaniWink.Bide kaset dedin abi sen.Eğer görüntüler kasetteyse ilk olarak cd ye kopyalat.Gerisi çok kolay burdan bile tarifetsem yaparsın herhalde.Saygılar abi.76
Bul
şimdinin makineleri harika bizi kandırıyor yalnız değilsin bu konuda
Bul
evet kamil ya bizi kandırıyo ya da bizle dalga geçiyor ama inanki bende ankaralıysam 1seneye kadar ben ya bu makinayı kandırcam yada satacam daha akıllısını alacam ozaman zoruma gitmeyecek
Bul
çatalca 84 yazdı:nihat abi merhaba.Eğer senin için bi sakıncası olmazsa kaseti ben alayım  ve ne istiyorsan yapayım.Yada bi c.tesi yanına geleyim birlikte yapalım yardımcı olurum yaniWink.Bide kaset dedin abi sen.Eğer görüntüler kasetteyse ilk olarak cd ye kopyalat.Gerisi çok kolay burdan bile tarifetsem yaparsın herhalde.Saygılar abi.76

cdye aldırdım cd den pcye attım oradan bölümler elıp yollamaya çalışıyorum bu akşam çalışmaya devam edicem sen yinede ayrıntılı bi yazı yazarsan sevinirim cumartesiye kadar çözemessem işi dükkana getiririm bilgisayarı sende gelirim dersen yaparız beraber çözeriz işi çaylar kahveler yemekler benden yeterki çözelim işi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yardım ricası Mufi 12 2,515 14-04-2012, 12:54
Son Yorum: Mufi
  Balık tutma! (Kamera şakası) maxtar 0 1,190 09-02-2012, 17:53
Son Yorum: maxtar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi