Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kısmette ne varsa...
Merhaba Amatörbalıkçı dostları.
Bu bayram tatil 9gün olmasına rağmen benim için yoğun ve yorucu geçti. koyde kurban kesimi etlerin halledilmesi bayramlaşma faslından sonra 3. güünü İnegölden Armutluya gittik. Oradada bayramlaşma dinlenme derken ancak pazar günü balık için çıkabildim. Olta takımlarım bursada kaldığı için malzeme sıkıntısıda vardı.
2 gün önceden aldığım sardalya ve hamsi karışımı balkonda koktu. pazar günü bunları ince çorap içine doldurdum ve ağırlıkta bağlayarak iskelenin dibine salladım. niyetim kokuya kefalleri toplayıp kefal yakalamaktı. ama nedense kefaller gelmdi oltaya. bende el oltasını ileriye salladım. zaman geçmesine rağmen oltada ses seda yoktu. yemleri tazelemek için çektiğimde oltada birşey olduğunu farkettim. kendisi göründüğünde ise beni sevindirmee yetti. ben kalkan zannetim ama söylenenlere göre pisi balığıymış.
Takım olarak 0,35 misina üzerine 25gr kurşun, Mustad 530 5numara iğneden olusan el oltasıyla aldım.
Daha sonra iskeleye feribot yanaştı. bize olta atmaya yer bırakmadı. bende avımı sonlandırıp evin yolunu tuttum.
Armutlu iskelesinde akşam gün batımında yakaldığım birkaç kareyide sizinle paylaşmak istiyorum... Balık avı pazar günü gerçekleşti. manzara fotoğrafları ise cumartesi aksam çekildi...

Herşey gönlünüzce olsun...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
Güzel olmuş tebrikler.
Bul
O havada o balığı yakalamak bile güzel.
Tebrikler Abdullah...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Kısmetin iyiymiş AbdullahAlkisdaha bollarına inşallah.Afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
yinede hic yoktan iyidir Abdullah..
afiyet olsunSeerf
o baliga burada ARHIMARA diyorlar...
tavasi guzel olur..
guzel fotolar icinde ayrica tesekkurlerSeerf
bir dahakine daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bereketli olsun abdullah,pisi balığı çok lezzetli balıktır özellikle doktorlar 1 yaş üstü bebeklere tavsiye ederler.
pisinin oldugu yerde mutlaka kalkan ve pisiler vardır keşke uzun süre bakabilseydin oralara.
afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
kısmetten gerisi olmazmış,bir dahaki sefere daha bollarına inşallah.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
akılsız balıkçım benim Bobo pisi gibi balık bulmuşsun daha nestiyonnn nihatın dediği gibi fırsatını buldukça yokla at oltanı git çayını iç gel yokla ara mesafesini uzak tut her gelmede bi balık alırsın çünkü aile toplanır piside ufağı sal gitsin iki avuç boyunda olan sülalesi ordadır .demedi demeAlkis yemside çok güzeldir Seerf yarasın
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun abdullah,pisi balığı çok lezzetli balıktır özellikle doktorlar 1 yaş üstü bebeklere tavsiye ederler.
pisinin oldugu yerde mutlaka kalkan ve pisiler vardır keşke uzun süre bakabilseydin oralara.
afiyet olsun rastgele Alkis

Nihat söylediklerin doğrudur. ilk defa pisi yakalıyorum daha avlanmak istedim ama mekanda uygunsuzluk oldu. birtane denizotobüsü oradaydı ikinciside yanasınca olta atmaya yer kalmadı. iskelenın boyu zaten o kadar yok. hatta deniz otobüsünün arkası iskeleden dısarda kaldı. deniz otobüsü 3te gideceği için bende kalmadım. malum son gün dönüş hazırlığı.
Birdahaki sefere insallah...
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
yalova tatar yazdı:akılsız balıkçım benim Bobo pisi gibi balık bulmuşsun daha nestiyonnn nihatın dediği gibi fırsatını buldukça yokla at oltanı git çayını iç gel yokla ara mesafesini uzak tut her gelmede bi balık alırsın çünkü aile toplanır piside ufağı sal gitsin iki avuç boyunda olan sülalesi ordadır .demedi demeAlkis yemside çok güzeldir Seerf yarasın

Erden abi....
Birgün yalovaya geleyim de bana balık tutmasını öğret....
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kısmette zargana varmış.. Lakerda 42 5,374 08-09-2009, 17:59
Son Yorum: Lakerda

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi