Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kısmette zargana varmış..
Sabahın 6 sında Erol ile denize açıldık,uzun zamandır görmediğimiz durgun ve berrak bir deniz vardı. 20-25 kulaçlardan 70-80 kulaçlara kadar çapari,yemli takım,rapala denemeleriyle tüm Çiftlikköy sahilini taradık durduk,öğleye kadar rapalada hava,çapari ve yemlide mezgit olunca kıyılayıp ipek gezdirdik ve kısmetimize tavalık olsun biraz zargana çıktı..
Çiftlikköy'de hala dişe dokunur balık yok..Snifsinf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Mehmet abi..az da olsa tavalik cikmis...afiyet olsun
balik cikmadigi gunler ben daha cok yoruluyorum..ondan Erol abime hak veriyorum...+ o pozisyon bana yabanci degilSiyirdimFOTO2
FOTO1..denizde sabahin o saatine bayiliyorum....
FOTO3...az da olsa tavalik cikmis..onu bu gun cikaramayanlarda var...benim gibiSiyirdimHappy
rastgele
Bul
Teşekkürler kaptan..
Bul
Lakerda yazdı:Sabahın 6 sında Erol ile denize açıldık,uzun zamandır görmediğimiz durgun ve berrak bir deniz vardı. 20-25 kulaçlardan 70-80 kulaçlara kadar çapari,yemli takım,rapala denemeleriyle tüm Çiftlikköy sahilini taradık durduk,öğleye kadar rapalada hava,çapari ve yemlide mezgit olunca kıyılayıp ipek gezdirdik ve kısmetimize tavalık olsun biraz zargana çıktı..
Çiftlikköy'de hala dişe dokunur balık yok..Snifsinf

Tebrikler...

Aslında değerli olan bu balıklar...Çünkü bunlar balık yokluğunda yakalanıyor...Balık bol olduğunda herkes yakalar...AlkisHavaların çok sıcak olması balığı etkiliyor kanımca...Burada balığı tekneye atılınca balığın midesinden hamsiler fırlıyor dışarı..Yani karnı tok hayvanların...

Bereketli olsun...Rastgele...
Bul
Mehmet Abi saatlerce balığı aramak gerçekten de çok sıkıcı oluyor.Ama en azından zargana ile tavalığı çıkarmışsınız Alkis Bu balığın fosforu da çok güzel , yeşil yeşil Siyirdim Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
köylüm bereketli olsun Alkis tavalıkta olsa zargana almışsınız .erolun hali berbat Hehe ama manzara süper ötesi AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
aygroup yazdı:Tebrikler...

Aslında değerli olan bu balıklar...Çünkü bunlar balık yokluğunda yakalanıyor...Balık bol olduğunda herkes yakalar...AlkisHavaların çok sıcak olması balığı etkiliyor kanımca...Burada balığı tekneye atılınca balığın midesinden hamsiler fırlıyor dışarı..Yani karnı tok hayvanların...

Bereketli olsun...Rastgele...
Teşekkür ederim Ahmet bey..Balığın yokluğu doğru olsa da (en azından bizim taraf için) hava sıcaklığından ziyade bu sene nedenini bilemediğim bir şeyler var gibi.Sular soğukken de balık olmadı..

thunderbolt yazdı:Mehmet Abi saatlerce balığı aramak gerçekten de çok sıkıcı oluyor.Ama en azından zargana ile tavalığı çıkarmışsınız Alkis Bu balığın fosforu da çok güzel , yeşil yeşil Siyirdim Afiyet olsun Seerf
Teşekkür ederim Nedim,balığı aramak sıkıcı değil de yorucu oluyor..Yoksa denizde kaldığımız her an hele ki havanın da nefis olduğu her an bizim için ayrı bir zevk.Arkadaşım Erol balık olmamasına rağmen inatla neredeyse gün aşırı denizde..[Resim: icon7.gif]
Bul
[quote = yalova tatar; 222.935] köylüm bereketli olsun Alkis tavalıkta olsa zargana almışsınız. erolun hali berbat Hehe ama manzara süper ötesi AlkisAffet[/ quote]
Sağol köylüm hoşgeldin, mesaiyi bitirmişsin ..
Gece nöbeti sana teslim ..[Resim: icon7.gif]
Bul
Bereketli olsun Mehmet Abicim.
Bana göre pek az değil afiyet olsun.
Havalar az daha soğusun bak balığın çeşidine.
Bu sene lüfer bile gelecek oralara.
Bak söylemedi demeyin.
Şimdiden hazırlıklara başlayın.
Eylül sonuna doğru denemelere başlayabilirsiniz.
Bul
köylüm işten geldim yasamanın iskeleye .başkentin iskeleye baktım kimseler yok yoksa bende takılcaktım yem vardı muhabbet olmaz diye eve geldim bende akşam yoklaması yapacaktım ama.Smile
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  13.11.2016 Zargana avı.. kengin 10 1,175 15-12-2016, 08:40
Son Yorum: Ergun ŞİRİN
  zargana avı ünal1 5 1,132 24-11-2013, 07:22
Son Yorum: orhanekmekci
  Denizde hayat varmis Albatros-gr 40 5,965 25-07-2011, 17:11
Son Yorum: Albatros-gr