Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalkan aramaya devam;
Kasım 5 Cuma günü hanımlardan izin almaya gerek yok, ben istediğim zaman balığa giderim gazına gelen (Hüdaverdi&Uğur) iki mesai arkadaşın isteğiyle 6 Kasım 2010 Cumartesi Karasuda aldık yine amcaoğlu ile soluğu. Cumartesi sabah 09.00 da attığımız ilk oltada çıkan balığın hevesiyle akşam 21.00 e kadar beklememize rağmen evin yoluna boş olarak döndük. İzin almakta zorlanan 1 yıllık evli Uğur arkadaşa verdiğimiz tek kalkanla avımız son buldu.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
denizinde maşallahı varmış abi yaw,balık olmasa bile güneşlenmişsin,muhabbetiniz daim olsunAlkisSeerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:denizinde maşallahı varmış abi yaw,balık olmasa bile güneşlenmişsin,muhabbetiniz daim olsunAlkisSeerf
Karadeniz çok ender gözüken bir sahnedeydi. Bütün gün çarşaf gibi bir gram dalga yok, rüzgar yok, harika bir güneş, suyun hafif bir soğukluğu olmasa tam yüzülecek bir ortam ve bize zarar verebilecek denizde tekneler ve ağlarda yok. Bir tek resimde gözüken bir tenke 1-2 saat midye çıkardı. Bu kadar pozitif ortamda aşırı derecede balık yakalayabileceğimizi düşünmüşken sonuç negatif. Senlede şu bayram tatiline bir gün sıkıştıralım.
Bul
inşallah abi, bakalım tatil yapabilecekmiyim bayramda, bi 14 bir de 21 kasım tatil görünüyor şimdilikSeerf
Bul
hava gerçekten iyiymiş amcaoğlu,
bence balık tutamamanızın tek nedeni evden izin almayan arkadaştır evin gönlünü almayınca balık olmuyor ahları tutuyor Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:hava gerçekten iyiymiş amcaoğlu,
bence balık tutamamanızın tek nedeni evden izin almayan arkadaştır evin gönlünü almayınca balık olmuyor ahları tutuyor Siyirdim
Ya amcaoğlu çocuk birde hayatında ilk defa balığa gitti. belkide dediğin gibi yengenin ahı tuttu.
Bul
oncelikle o deniz kenarinda .ates zevkine hastayim...cok ama cok keyifli oluyorSeerf..
az yukarida Nihat`in dedigine katiliyorum..hakikaten ahlarimi tutuyor..yaw..benimde basima geldigi varSiyirdim..
neyse bir dahakine .insallah bol ve buyuk baliklisina olur insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
murat yıllar öncesine götürdün beni teşekkür ederim piknik yaptığınız yerde 1982 yılında tatbikat yapmıştık karasuda.balık olmasada stres atmışsınız birdahaki sefere rast gele.AlkisSeerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:inşallah abi, bakalım tatil yapabilecekmiyim bayramda, bi 14 bir de 21 kasım tatil görünüyor şimdilikSeerf
Patron değilmisin, kendine izin ver gitsin,
Albatros-gr yazdı:oncelikle o deniz kenarinda .ates zevkine hastayim...cok ama cok keyifli oluyorSeerf..
az yukarida Nihat`in dedigine katiliyorum..hakikaten ahlarimi tutuyor..yaw..benimde basima geldigi varSiyirdim..
neyse bir dahakine .insallah bol ve buyuk baliklisina olur insallah
rastgele
Abiciğim oranın en keyifli tarafı, yaktığımız o ateşler inanki. Bende zaten mıntıka temizliği hastalık, bir dünya pislik görünce onları temizliyorum, imha etmeye çalışıyorum, birde ateşinden faydalanmış oluyoruz. Yenge işine bir şey demiyeceğim, bazıları izin almadan çıkamıyor demekki.
ustam61 yazdı:AlkisMurad ım böyle deniz kenarında o koca kütükleri yakmışsın ya gerisini boşver.ben izini günlük ,aylık almıyorum benim izin hayatta kaldığım sürece geçerli ve "inşallah istediğin kadar tutarsın" diye dualı.İnşallah sen ve yanındakiler öyle bir dua alırsınız.HeheHehe
Teşekkür ederim, Ustam sevgili abim.
Bul
bucalıfikret yazdı:murat yıllar öncesine götürdün beni teşekkür ederim piknik yaptığınız yerde 1982 yılında tatbikat yapmıştık karasuda.balık olmasada stres atmışsınız birdahaki sefere rast gele.AlkisSeerf
Evet aynen orası eskiden askeri alandı, inşallah bir gün gelirsin, birlikte yad ederiz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr tam gaz devam.... Albatros-gr 24 3,928 21-08-2014, 15:20
Son Yorum: Albatros-gr
  Çupralara kaldığımız yerden devam Cihan Deniz 33 3,874 18-05-2013, 02:20
Son Yorum: Cihan Deniz
  Kalamarlara devam ismin hakkını vermek gerek :))) fish or die 44 5,169 10-12-2012, 23:33
Son Yorum: dagistan
  çeşme dalyan kalamara devam bucalıfikret 37 4,092 12-11-2012, 18:22
Son Yorum: Salih Reis
  Boğaziçi'nin palamutlarına devam 22.09.2012 FuRkAn * 20 3,889 24-09-2012, 23:58
Son Yorum: Albatros-gr
  Eşkinaya Devam rusan 31 4,207 01-09-2012, 12:01
Son Yorum: rusan
  24.06.2012 perch'e devam sciftcan 19 3,580 14-07-2012, 19:43
Son Yorum: Krizoberill
  Karadeniz kalkan avı muhammer41 31 6,171 22-12-2011, 15:14
Son Yorum: muhammer41
  Marmarada derin su avlarına devam eşref sürek 34 4,704 18-12-2011, 19:26
Son Yorum: mariner8
  13 Kasım Rumeli Hisarı (keyif ve balık şova devam) :) xfisher 46 6,166 16-11-2011, 00:17
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi