Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sezonu açtım
Yoğun bir dönemin ardından sınavlar bitince geçen yılki gibi yine Finike ye geldik. Gulumse
Bir iki gün denize girip güneşlenip dinlendikten sonra ne var ne yok diyerek her zamanki meraya bir göz attım.Kurtlar rahat bırakmıyor tabiSiyirdim
Kıyıdan avlanan arkadaşlar balık olmadığı için keyifsizdi.Zaten daha çok kefal yapan bir mera.Bazen ispendek, melanur gibi balıklar da oltaya takılıyor tabi.
( Bol balıklı raporları görünce rapor koyası gelmiyor isanınSiyirdim.İdare edin artık )
12 .07.2010 Pazartesi kahvaltıdan sonraduramadım saat 10:30 gibi meraya geldim.Kefal için oltaları suya attım. saat 12 ye kadar dip oltasına tek vuruş oldu.Onu aldım.1 kg lık bir kefal.Bir de elimdeki şamandıralı oltaya ufak bir kefal geldi o kadar.Onu kıyıya aldıktan sonra bekledim ama tık yok.Toplandım eve döndüm. Böylece biz de sezonu açmış olduk.Hadi rastgele Seerf

_ 0.22 power line misina ile 2 x 3 köstekli dip takım

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Ufuk hocam açılışı yapmışsın bol ve büyük avların olması dilekleriyle rasgele.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
ufuk hocam bol balık olsun tek balık olsun yeterki rapor olsun Gulumse,
bugün 2 kefal olur yarın bir levrek olur bu iş böyle,
size iyi tatiller bol balıklı avlar dilerim,rastgeleAlkis
Bul
hocam hayırlı olsun sezonu açmışsın afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
Hocam yeni sezona güzel başlamışsınız Alkis O mera boş bırakılmazmış doğrusu Siyirdim Bu arada kefale ekmek mi attınız ? Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Hocam yeni sezona güzel başlamışsınız Alkis O mera boş bırakılmazmış doğrusu Siyirdim Bu arada kefale ekmek mi attınız ? Afiyet olsun Seerf

Sağol Nedim. Allah'ın izniyle fırsat buldukça merayı yoklayacağım tabi.
Evet yem olarak taze ekmek kullandım. Püsküllü hem de Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Hocam hayırlı olsun, iyi tatiller dilerim. Turnalarınızıda özledik. Umarım güzel bir trofe ilede süsleriz tatili.
Bul
ufuk hocam açılışı yapmışsın,kefalin boyu çok güzel afiyetler olsun.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Hocam öncelikle size iyi tatiller,
Balıklar arkasından gelecektir elbette bugün kefal gelmilş bakarsın yarın çupralar levrekler peşpeşe gelir, bereketli olsun..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
iyi tatiller bol balıklı raporlar bekleriz rasgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  dişli sezonunu açtım 29.09.2014(Eminönü) monawar 28 4,640 05-12-2014, 12:45
Son Yorum: orhanekmekci
  10.10.2012 Dişli sezonu açılışı (Hem de ne açılış!) maxtar 24 3,925 14-10-2012, 18:45
Son Yorum: maxtar
  Levrek sezonunu açtım. turna 20 3,798 05-06-2010, 20:48
Son Yorum: efese
  kalamar sezonu açıldı efe4848 26 4,529 17-10-2009, 08:25
Son Yorum: mariner8
  kafal sezonunu açtım kefalcı ibo 22 4,236 25-04-2009, 15:30
Son Yorum: dincobey

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi