Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sezonun ilk kalamarı
23 Mayıs Pazar günü saat 18,00 gibi üç arkadaş ( İbrahim ,adaşım ve ben ) İmaret limanında frapelerimizi Kahveyapıp hemen balığa çıktık , Lodos dalgaları biraz rahatsız etmesine rağmen ilk önce levrek merasında biraz sirti çektik ,ben silikon raglou 14cm lik İbrahim sahte balıcık 9 cm lik saldık fakat burada tık demeyince hemen derine açıldık , derinde İbrahim sahte balıcık 7cm lik bende silikon 6,5cm lik saldık ,beş dakika geçmedi İbrahimin sirtisine bir kalamar atladı Ohyandan ( oh ne güzel sezonun ilk kalamarı ) Hemen o bölgede sirtileri toplayıp kalamar sahtelerini saldık , yarım saat kadar orada iğlendik fakat tek vuruş alamayınca yine sirtiye başladık , gün batıncaya kadar biraz istavrit yakaladık,ondan sonra meramıza gidip demirledik , burda ilk balığı adaşım tuttu iyi boy bir mırmırdı , meramızda saat 24,00 de kadar avlandık ,burada kısa aralıklarlan balık tuttuk , ay ışığının olması ve denizin süt liman olması da bize çok keyifli bir balıkçılık gecesi yaşamamıza neden oldu
Yemler 200 taze mamun , yerli kurt ve kore kurdu ( mamun daha verimliydi )
Oltalar klasik üçlü mercan takımı , iğneler No 3 ve 4 çapraz nikel
Herkeze bundan daha güzel avlar dilerim 76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
İlk kalamarınız hayırlı olsunAlkissahteye atlamasıda ilginç olmuş.Balıklarında maşallahı varmış çeşit ve irilik yönünden keyifli avcılık olmuş.Bereketli afiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
ustam61 yazdı:AlkisAlkisbereketli olsun ahmet bey.balığın belini kırmışsınız gene.afiyetle yemeniz dileğimle...Seerf
Teşekkürler Hayrettin bey , rastgele 76
orhanekmekci yazdı:İlk kalamarınız hayırlı olsunAlkissahteye atlamasıda ilginç olmuş.Balıklarında maşallahı varmış çeşit ve irilik yönünden keyifli avcılık olmuş.Bereketli afiyetler olsunSeerf
Teşekkürler kaptanım , evet bende şaştım kaldım ilk defa sahtede kalamar tutulduğunu gördüm Hi rastgele 76
Bul
hayırlı olsun abi bende bugüne kadar sırtide yakalanan kalamar duymamıştım.. balıklarda enfes görünüyor afiyet olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
guzel balikcilik olmus...Alkis
bereketli ve afiyet olsun arkadasSeerf
rastgeleAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Ahmet abi tebrikler, kalamar pek ilgi alanıma girmesede karagözlerin maşallahı varmış,eline sağlık abi afiyetleAlkisSeerf
Bul
Harika görüntüler Ahmetcim.Ellerinize sağlık.Güzel avcılık olmuş.Afiyetle.Seerf
Bul
ahmet abi maşallah,gece daha bereketli avlar oluyor sanırım.balık çeşidide bol,nazarlar değmesin.afiyetler olsun abi,rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Ahmet abi üç arkadaş güzel bir av olmuş bereketli olsun..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
şu kalamar bizim oradada var ve ben tutamıyorum ya ona yanıyorum,
bereketli olsun ahmet abi sezonda bol kalamarlar olsun inşallah,rastgeleAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sezonun ilk mırmırı mariner8 26 5,324 11-05-2011, 01:13
Son Yorum: mariner8
  Sezonun İlk Sarıkanatları nihatkr 34 5,175 23-09-2010, 18:34
Son Yorum: FuRkAn *
  lapinavcısı'ından sezonun ilk balıkları.... (23nisan) lapinavcısı_brs 24 5,279 04-05-2010, 12:40
Son Yorum: lapinavcısı_brs
  Sezonun İlk Tavalıkları mariner8 28 3,973 18-04-2010, 19:43
Son Yorum: bucalıfikret
  Sezonun ilk paragati Albatros-gr 51 6,481 16-04-2010, 15:10
Son Yorum: Albatros-gr
  imaret'te sezonun ilk balıkçılığı naxos 5 36 4,813 11-03-2010, 17:16
Son Yorum: Burak Karadeniz
  sezonun ilk mırmırı(benim için) HIDIR 39 5,217 04-09-2009, 02:27
Son Yorum: uzman42
  turna sezonun ilk avı kovboy 19 4,302 04-05-2009, 16:57
Son Yorum: yalova tatar
  çorum çomar barajında bu sezonun ilk sazanları balıkcı uğur 19 3,822 16-07-2008, 23:58
Son Yorum: ilerya
  sezonun ilk turna avı kovboy 26 5,974 17-04-2008, 09:30
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi