Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"lapinavcısı" Lapin peşinde...
Merhaba amatörbalıkçı dostlarım...

Uzun zamandan beri fırsat bulupta balıkavına çıkamadım. 22 aralıkta eşim "Konuşanbalık" ile beraber deniz havası alalım oltalarımızın pasını silelim düşüncesiyle Mudanya-Arnavutköy limanına gitmek için saat 8de yola çıktık. Düşüncemiz kahvaltıyı deniz kenarında yapmak, deniz havası almak, olursa da balık avlamaktı. ben oltaları yemleyip atarken eşimde kahvaltı sofrasını hazırladı. oltayı atmamla zilin sesinin duyulması bir oldu. heycanla yakaladık birşeyler derken yine gelen azman LAPİN'di... eee "lapinavcısı" başka ne yakalar ki? Birdaha da zilin sesi duyulmadı...
Eşimle beraber güzel bir pazar günü geçirdik. saat 2sularında da Bursaya döndük. zira 16/24 vardiyasına da mesaiye gittim...

Haftasonu bi aksilik olmazsa Armutluya gideceğim. Pazar sabahı Fıstıklı limanından Karagöze denemeyi düşünyorum ama oradada lapinlerin beni yalnız bırakmaz sanırım...

Lapinsiz avlar sizin olsun...

RASGELE....

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
abdullah güzel bi pazar günü geçirmişsiniz Alkis tebrikler armutludaki av içinde rastgelsinAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Aptullah en azından kahvaltıyı güzel yapmışsınızdır, temiz hava bol iyot
Bir dahaki avında bol balıklı avlar dilerim..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
AlkisTebrıkler Abdullah Bey
Guzel bır kahvaltı nın sonunda guzel bır Lapın almıssınız.
Daha bollarını dılerım

Saygılarımla,
Bul
lapin avı bahane, "lapinavcısı" ile deniz havası almak şahane Seerf
inanıyorum ki; deniz ana ben hiç lapin balığı görmediğim için o gün bize onu verdi. bu sefer ki avımızda kocaman çinekoplar, karagözler, mezgitler, mercanlar bizimdir.. (konuşup anlaştım ben onlarla) Smile
rastgele Bismillah...
Bul
armutluda daha güzel avlarınız olsun inşallah,
ailece balık meraklısı olmanız çok güzel,benim hanım da balık tutmayı çok sever ama ne yazık fırsat bulupta pek balıga çıkamıyoz eskiden çok çıkardık ve herzaman benden daha çok balık tutardı Siyirdimrastgele Alkis
Bul
Sevgili Abdullah,deniz kenarında olmak onun iyotlu havasını koklamak hele hele oltayıda denizle buluşturdunmu herşeye bedelAlkisbu arada lapin balığını uzun süredir göremiyordum,hafta sonu Armutluda size bereketli avlar dilerim.RastgeleGulumse
Bornova - izmir
Bul
KonuşanBalık yazdı:lapin avı bahane, "lapinavcısı" ile deniz havası almak şahane Seerf
inanıyorum ki; deniz ana ben hiç lapin balığı görmediğim için o gün bize onu verdi. bu sefer ki avımızda kocaman çinekoplar, karagözler, mezgitler, mercanlar bizimdir.. (konuşup anlaştım ben onlarla) Smile
rastgele Bismillah...

Zümra hanım,aramıza hoşgeldinizAlkishafta sonunda inşallah çinekopları,karagözleri,cuparalardan bolca yakalarsınızGulumserastgele.
Bornova - izmir
Bul
Eşinizle sohbet ederek yaptığınız avın çok güzel geçtiğine eminim Gulumse Ben genelde ya tek başıma veya az sayıda avcıların olduğu yerleri tercih ederim ve o anlarda eşimin sohbetine çok ihtiyaç duyarım Gulumse Bu arada eşinizin arkasındaki bölgeden de lapin dışında en fazla sarpa çıkabilir.Sanki lapin'in nasıl bir balık olduğunu göstermek için seçilmiş bir yere benziyor Wink Bol sohbetli , hedef balıklarınızı avladığınız , bereketli avlarınız olsun , rasgele ...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
balık olmasada o havayı almak bile yeterli tebrikler...Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,931 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,455 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  ufuktan26 & araphüso26 Alabalık peşinde ufuktan26 62 7,653 09-01-2013, 23:49
Son Yorum: ufuktan26
  lapinavcısı'ından sezonun ilk balıkları.... (23nisan) lapinavcısı_brs 24 5,283 04-05-2010, 12:40
Son Yorum: lapinavcısı_brs
  Dedikyaa "lapinavcısı" lapin tutar diye lapinavcısı_brs 35 5,851 22-01-2010, 19:59
Son Yorum: Can ARSLAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi