Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu gün 4 sargoz
29 ekim gecesi ramiz abimle balık için kudurduk.havanın uygunluğunu kontrol ettik riskleri alarak gitmeye karar verdik.4-6 kuzey-kuzeydoğu.gece 01 den sonra avlanmaya başladık ramiz orta mendirekte bense mendirek girişinde düz betondan avlanmaya başladık.ilk iskorpit ten sonra mıngırı yakalayınca moralim bozulsada ayrılmamaya karar verdim,derken inatla bir mıngırı,bir mıngırı daha.tamam dedim artık mazmozlamıyacam.02 civarı ilk sargoz vuruşunu aldım arkasındanda sargozu.15 dk. sonra 2.yi aldım.ramiz abiye gelsin diye seslendim.bu arada rüzgarda kuvvetini artırıyor yandan vuran rüzgar oltamı sağa doğru yay çizdiriyor.3.sargozu aldım,ramiz abi de sargoz tutmaya başladığından yanıma gelmedi.4.sargozdan sonra dibimdeki teknenin sahibi geldi teknenin lambasını yaktı,bir müddet tekne çalışık vaziyette 2. kişinin gelmesini bekledi,sonra onlar açıldılar,fakat balıklar da açıldılar hiç vuruş alamaz oldum.sabah erkendende dönüş yaptık.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
bereketli olsun tahsin üşütmedin dimi Wink havalara çok dikkat etmek lazım yaniiAffetsargozlar harika daha büyükleri nasip olur inşaallahAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Güzel av olmuş Alkis Böyle 3-5 şiddetinde poyraz estiğinde bizim buralarda da pullu balık avı geliyor insanın aklına Smile Tavayı doldurmuşsun , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Bereketli olsun karagözler güzel
yem olarak ne kullandınız tahsin bey
merayı neyle yemlediniz
Bul
Mordoğan yeni limanı sargoz balığı yönünden verimli demek.Balıklarda porsiyonlukmuş maşallah.Tahsin bu arada mıngırıları ne yapıyorsunBobosargozlar ise harika afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
tahsin abi, maşallah... güzel olmuş; sargozlar harika. afiyet olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Tahsin Abi sargosların boyları iyiymiş. Genelde tutan arkadaşlardan da aynı şeyleri duyuyoruz, ne zaman olağandışı bir ses veya ışık oluyor sargoslarda kesiliyor. size de teknenin gürültüsü engel olmuş. İnşallah bir dahaki sefere daha irilerini ve daha bollarını yakalarsın. Afiyet olsun.
Gerçi Cabbar abi de sormuş ama mazmozu neyle yapıyorsun?
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
bereketli olsun tahsin abi sargozların maşallahı var,
senin zaten tam maşallahın var GulumserastgeleAlkis
Bul
Bereketli ve afiyet olsun Tahsin abi..
Tebrikler...Seerf
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Tahsin bereketli ve afiyet olsun..Seerf
sargoslarin masallahi var..guzel boy hepsi..Alkis.
sabaha kadar soguk yapmadimi?
vallahi bravo..bu zamanda sabaha kadar balikcilik..Alkis.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11.3.2014 tahsinm.sargoz tahsinmersin 25 2,619 19-03-2015, 11:11
Son Yorum: tahsinmersin
  09.02.2015 Tahsinmersin,Sargoz tahsinmersin 22 3,299 15-02-2015, 13:12
Son Yorum: mariner8
  çipura,sargoz tahsinmersin tahsinmersin 22 3,203 04-12-2014, 19:47
Son Yorum: tahsinmersin
  marmaris selimiye sargoz bucalıfikret 40 8,641 18-07-2010, 16:15
Son Yorum: bucalıfikret
  Lagos Ve Sargoz Balik Raporum Master 32 5,267 24-11-2009, 01:04