Yorumları: 1,077
Konuları: 122
Kayıt Tarihi: 05-04-2007
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Kayıt Tarihi: 29-03-2007
yücel paylaşımın için teşekkürler bizim burda bulgar göçmenli arkadaşlar aynısını yapıyorlar birkeresinde inanmamıştım teneke içinde tavuk nasıl pişer diye yapınca parmaklarımı yedim fakat onlar ateş köz olduğunda yapıyorlar yüksek ateşte yapmıyorlardı teşekkürler.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Kayıt Tarihi: 01-07-2006
Yücel ilk resimle son resim yoruma gerek bırakmıyor. Afiyetle kardeşim
Yorumları: 942
Konuları: 13
Kayıt Tarihi: 13-03-2009
Yucel Bey tesekkurler
Bu guzel paylasım ıcın Tavuk cok lezzetlı gorunuyor bu halı ıle
Saygılarımla,
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
Kayıt Tarihi: 05-04-2007
dediğim gibi bende yeni öğrendim bana gösterilen ama bende parmaklarımı yiyecektim


ne kadar lezzetli oluyor
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
Kayıt Tarihi: 13-08-2009
Yücel bende hayatımda ilk defa bu kış yedim. Lezzeti mükemmel.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Kayıt Tarihi: 04-05-2006
yücel çok güzel görünüyor.afiyet olsun.bakkaldan marketten alacağımız peynir tenekesi olur heralde.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
daha önce aynısı gelmişti yanlış hatırlamıyorsam araphüso veya uzunahmet göndermişti,
harika birşey bu denemekte fayda var.
Yücel organizasyonda deneyelim bunu

Yorumları: 11,006
Konuları: 243
Kayıt Tarihi: 30-10-2007
daha önce de 2 kere geldi bu tarif bana denemek nasip olmadı daha bayramda geliboluda denemeye çalışıcam gerekli aparatları bulursam , olmadı organizasyona kalacak bizim teneke kebabı denememiz

paylaşım için teşekkürler yücel abi
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Kayıt Tarihi: 14-01-2006
Yücel görüntü çok güzel

afiyet şeker olsun.
Aşşağıda verdiğim linkde Ahmet (uzunahmet) abinin konusunu bi incele çünki onlarda farklı bir teknoloji var, istanbulda o tepsiden aradım bulamadım hem yağıda boşa gitmiyor zebzeleri pişiriyor.
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=10577&highlight=%E7ingene+tavu%F0u