sevgili arkadaşlar önceki raporumda belirttiğim gibi küçük şamandıra yı hala arıyorum.raporum başka bir yere taşınmış ben daha fazla kişinin okuyabilmesi amacıyla bu sayfayı düşünmüştüm.ilgilenen arkadaşlar şamandıra arıyorum başlıklı yazımı okuyabilirler.cumartesi akşamı tutmuş olduğum kefalleri paylaşmak istiyorum.bol şanslar ve rastgele.
Teşekkürler hocam paylaşımlara dediğim gibi gittiğim yerlere sorucam bende.Bugün saat 15.30 ' dan sonra ptt 'nin oradaki dere ağzına indim balık tutuyorlardı sana benzettim arkası dönük olduğu için pek kestiremediğimden dolayı yaklaşmadım yanına.
kefalcı ibo yazdı:sevgili arkadaşlar önceki raporumda belirttiğim gibi küçük şamandıra yı hala arıyorum.raporum başka bir yere taşınmış ben daha fazla kişinin okuyabilmesi amacıyla bu sayfayı düşünmüştüm.ilgilenen arkadaşlar şamandıra arıyorum başlıklı yazımı okuyabilirler.cumartesi akşamı tutmuş olduğum kefalleri paylaşmak istiyorum.bol şanslar ve rastgele.
İbrahim Bey raporunuz taşındı, doğrudur.Bunun sebebi de forumda aynı konuyla ilgili farklı farklı başlıklar açmamamız.Daha fazla kişi okuyacak diye aynı konu ile ilgili gün aşırı başlık açamazsınız.
Sizde bu konuya daha duyarlı yaklaşırsanız sevinirim.Umarım aradığınız şamandırayı bulursunuz.
Selamlarımla, rastgele...