sevgili arkadaşlar ben kefalcı ibo olarak bir açıklama yaparak başlamak istiyorum.bizler tatil ve sayfiye yeri tabir edilen marmara denizinin kenarında ikamet ediyoruz.birçok imkanları barındırdığı söylenen bu bölgede olmayan tek şey balık.Burayı istanbul yada izmir le mukayese yanlış olur.burada mevsimine göre istavrit,izmarit,mezgit,zargana,gümüş,kefal,çok kısa sürede mırmır ve eşkina,çinekop çıkmaktadır.bunları tutabilmek için sandal veya tekneniz olması gerekmektedir.yani bu bölgede karadan balık tutabilmek gittikçe zorlaşmaktadır.özetle bu bölgede balık tutmak için daha fazla sabır ve uğraş gerekmekte olduğunu belirtmek istiyorum.umarım hak verirsiniz.yapılan küçük balık eleştirileri sonucunda geçen hafta tuttuğum biri 1 kg diğeri 1.3 kg lık kefalleri paylaşmak istiyorum.saygılar.
hocam leştiriler sizi kırma niyetiyle değildi eminim fark etmişsinizdir burada tüm arkadaşlar çok samimice bir birlerinin raporlarına yorum yazarlar sendende bunu beklediler sirkülere uygun limitler içinde olsun dediler.. sizin balıkçılığınız zaten hiç eleştirmediler yoksa sizin yaptığınız avları çoğu kişi yapamamakta.. kefallerin maşallahı var çok güzel avlar tebrik ederim
ibrahim hocam anlaşılan sadece kıyıdan kefal avını yapıyorsun olsun bunada şükürler olsun birgün nasıp eder diğer balıklara kefallerin maşallahı var afiyet olsun rast gele..