Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni bir lezzet ?
bugün evde otururken canım deniz ürünleri salatası istedi hemen derin dondurucunun kapağını açtım tüm aramama rağmen ne kalamar nede midye kalmış sade karides var(burada bunları taze bulamıyorum) ne yapayım diye düşünürken sazanları gördüm sazan salatası olurmu olmazmı derken sazanları tavaya attım orta ateşte fazla kurutmadan kızartıp kılçıklarını ayılkladım (bayağı uğraştırıcı) 1 adet soğan karabiber tuz ekleyip rondo da kısa süre kıydım üzerine keçap,mayonez döküp yoğurdum ben salata yapayım derken püreye bezer bir görünüm oldu fakat ortaya çıkan lezzet harika oldu sabah kahvaltısında ekmeğe sürüp afiyetle yinecek bir karışım bu herhalde meze olarak da alınabilr diye düşünüyorum . şimdi bununa isim de lazım (???) herkeze rastgele hayati .
Bul
abi yeni lezzetler deniyosun eminim güzel de olmuştur.ama sabah yenirmi onu bilemem... isim ne koysan acaba derken bulamaç ismi geldi beğenirsen tabiikiAlkisSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Bravo Hayati...

Yeni şeyler denemek herkesin işi değil..Cesaret ister..Tabii kötü sürprizlere de hazırlıklı olman gerek...Siyirdim

Afiyet olsun...
Bul
Hayati abi, mezelik olmuş bencede.
Elinize sağlık.
Ketçap mayonez ağır olmaz mı?Tad nasıl merak ettim.
Afiyet olsunAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Ellerine sağlık Hayati,nefis olduğuna eminim.Afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
mutlaka çok güzel olmuştur
taratora benzer bir şey olmuş sankmeze olarak iş yapar
afiyet olsun
Bul
Abi sabah balık yiyebilen insanlardan birisi de benim ama sanki bu akşama yakışan bir lezzete benziyor Smile Emeğine sağlık Alkis Yalnız görüntüsü de direk fermente üzüm şırasını hatırlattığı için ismi "meyhane sazanı" olabilir Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
hayati abi sanırım en fazla bugün tüketilmeli hem mayonez hem balık fazla dayanmayan şeylerdir o nedenle fazla durmaması lazım.
bu tarz tadlar denene denene bulunmuş denemekte fayda var.afiyet olsun Alkis
Bul
hayati abi güel bir mezelik olmuş denemekte fayda var. adıda özel brosi sosta balık salatası olsun Bobo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:hayati abi güel bir mezelik olmuş denemekte fayda var. adıda özel brosi sosta balık salatası olsun Bobo

murat daha uzun bır ısım bulsaydın cok kısa olmus Siyirdim

tebrıkler abı lezzetlı oldugundan suphe yok Alkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni Alabalık yemeği denemesi aygroup 42 7,290 23-07-2010, 00:05
Son Yorum: aygroup
  Denizden Gelen Lezzet ( ebook ) suray 4 3,042 14-04-2006, 17:07
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü: