28-09-2006, 17:47
ÇOK SEVGİLİ ABİLERİM PALAMUTA ATILAACAK ÇAPARİYİ HERKES BİLDİĞİNCE AÇIKLAYABİLİRMİ ACABA.HAFTASONU AVCILARDA PALAMUTA ÇIKICAM GELMEK İSTEYEN USTALARI BEKLERİM.TEŞEKKÜRLER.HERKESE RASSSGELE.

PALAMUT ÇAPARİSİ
|
28-09-2006, 17:47
ÇOK SEVGİLİ ABİLERİM PALAMUTA ATILAACAK ÇAPARİYİ HERKES BİLDİĞİNCE AÇIKLAYABİLİRMİ ACABA.HAFTASONU AVCILARDA PALAMUTA ÇIKICAM GELMEK İSTEYEN USTALARI BEKLERİM.TEŞEKKÜRLER.HERKESE RASSSGELE.
![]()
28-09-2006, 18:11
bende bir tane var arada denerim tekneden salarım denize bildigin çinekop çaparisinin büyültülmüşüdür ama palamutta bazı teknikler var sanırım öyle sal bekle oldugunu zannetmiyorum bu konuda aliço sanırım ayrıntılı bir yazı yazacaktır aslında bende merak ediyorum o palamut çaparisiyle nasıl avlanılmalıdır diye ben bikaç kere saldım denize agır agır gittim bişe gelmedi eskiden 30 lu oltayla kolyoz çekerdik çok zevkli olurdu palamut sanırım 10 misli zevkli dir.dayım rizede tutuyormuş aslında gidip 3-4 gün takılabilsem zevk yapacamda nerede bende o vakit neyse aliço bekliyoruz cevabı iftara az kaldı sigarada vurmuştur başına şimdi
![]()
28-09-2006, 18:19
ustam bu hafta palamutu denemek istiyorum.birdahaki hafta da lüfer deniycem.askerdeyken çok lüfer kofana tuttum o anılar unutulmazdı .alıcodan haber beklicez o zaman.palamut tutmayı çok zevkli diye duymuştum.aslında çatalca ile alibeyköy arasında karaburun diye bir yer var.karadenizdir oranın suyu.orda palamutun çok olduğunu duymuştum ama gitmek nasip olmadı.abi kolyoz ne açıklarmısın senden duydum valla.alicoya da selamlar yanıtını bekliyoruz .abi sanada teşekkürler.
28-09-2006, 18:51
karaburuna gittim süper biryer millet kenardan kalkan tutuyor palamut tutuyordu kolyoz uskumruya ve palamuta benzer daha küçügüdür aynı familyadan sanıyorum oda palamut gibi çapariyle tutulur ama o daha çok çinekop çaparisine benzer daha küçük kancalı ve daha ince misinalıdır kolay gelsin rastgele
29-09-2006, 11:58
abi onları bugün okudum tamam var ama biraz daha böyle detaya vurabilirsen işi seviniriz levrekçibabayla.yani ne kadar derine salalım, kaçlık kurşun, ne kadar açığa çıkalım,istavrit çaparisi gibi sallayalımmı ne biliyim işte buna benzer bilgileride verebilirsen çok sevinirim.palamut başlığı altında anlattıklarında gerçekten çok güzel ve çok değerli bilgiler .teşekkür ederiz abi.
29-09-2006, 13:28
ABİ PATLADIĞI ZAMAN ÇOK KÖTÜ OLUYO YAAA.BAZEN O ANDA HELEKİ GÜZEL BİR BALIK KAÇIRDIYSAM DENİZE ATLAYIP O BALIĞI ELİMLE TUTACAK KADAR HIRSLANIYORUM VE SİNİRLENİYORUM.NE YAPALIM ABİ TEK ÇAREMİZ O HAZIRLARA GÜVENMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK MECBURUZ.
29-09-2006, 13:54
İYİY İŞ YAPIYORDUR ÖZGÜR ABİ AMA NASIL İİ İŞ
BİRAZ AÇARMISIN
29-09-2006, 14:00
çatalca 84 avcılar liman yazmışsın imzana geceleri süper levrek yapar özellikle lodos havada git salla canlı yemini yada at çek rapalanı kesin levrekler kovanda bunu kendine tiyo say ve degerlendir hatta durgun havada bile çok güzel balıklar alabilirsin orada
29-09-2006, 14:04
KIYIDANMI ATAYIM ABİ.10 TANE ÇELİK GÖVDE YAPTIRIYORUM ABİ ELİMDE BULUNSUN DİYE AMA ONUDA BÖYLECE KALLANMIŞ OLURUZ GALİBA.
29-09-2006, 15:19
Bizim sularımzda palamut sıkça görülmemekte tarifiniz için teşekkürler.Aynı yöntemi 1 lik boylama ile uskumru ve kolyos için 3 yıl öncesine kadar kullanıyordum yazınızı okuyunca canım çekti bu pazar denemesini yapacağım.Selamlar
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|