Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kurşun Kalıbı;
Uzun yıllardır beni rahatsız eden kilosu 3.5 lira değerinde olan kurşunları satın aldığımızda 15 lira gibi bir bedel ödemekti. Kendime ait bir kalıbım olsun diye çalmadığım kapı kalmadı. Kimseye yaptıramadım, yada ustaların uğraşmak işine gelmedi. En son ateş tuğlası tozundan bir kalıp yapmak için verdiğim mücadele resimleri aşağıdadır.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Sonucu sormayın kalıp yampiri yumpiri oldu. Yani beceremedim.Siyirdim
Bul
En sonunda hayallerime kavuştum. Karasu organizasyonuna katılan Ustam61 (Hayrettin abim) saygı ile selamlıyorum. Kendi el emeği yapmış olduğu kurşun kalıbını (sanki hayallerimi biliyormuşçasına) getirip bana hediye etmişti. Artık kurşunlarımı kendim isteğim gibi dökebiliyorum. Ogün bu gündür bu kurşunlarla yayına gidip duruyorum ama bildiğiniz gibi hava gazı. Tek mutluluğum istediğim gibi kurşunlarım var artık. Hayrettin ağabeyciğim sonsuz teşekkürlerimi kabul etmeni temenni ederim. (bu arada senin el emeğini paylaştığım için umarım bana gücenmezsin, harika bir işçilik yapmışsın.) Saygılar.

Bul
Bravo MuratAlkisAlkisAlkis
cok super olmuslar..eline saglik..
hakikaten kursun icin cok para oduyoruz
Bul
Sakarya nehri kenarından bir kaç resim. (boş dönülen yayın avları)

Bul
Albatros-gr yazdı:Bravo MuratAlkisAlkisAlkis
cok super olmuslar..eline saglik..
hakikaten kursun icin cok para oduyoruz
Abicim buda sitemizin güzelliği, sitemiz sayesinde bir çok kişi ile tanışma fırsatı ve bir çok organizasyon ortamı bulmak, tarifsiz harika bir olay.
Bul
murat önce hayrettin arkadaşımızı tebrik ederim eline sağlık güzel kalıp çıkarmışAlkis
maşallah kurşunlar pırıl pırıl parlıyor balıkların dikkatine çekecek iyi avlarda kullanma dileğimle rast gele..Alkis
Bul
Kurşunları çok düzgün dökmüşsün,tabiki Hayrettin kardeşimizin ellerine sağlıkAlkisbu arada avlağın çok güzelmiş birde balık olsaymış inşallah oda olacak.Rastgele MuratAlkis
Bornova - izmir
Bul
bucalıfikret yazdı:murat önce hayrettin arkadaşımızı tebrik ederim eline sağlık güzel kalıp çıkarmışAlkis
maşallah kurşunlar pırıl pırıl parlıyor balıkların dikkatine çekecek iyi avlarda kullanma dileğimle rast gele..Alkis
Teşekkürler sizede rastgele. Smile
orhanekmekci yazdı:Kurşunları çok düzgün dökmüşsün,tabiki Hayrettin kardeşimizin ellerine sağlıkAlkisbu arada avlağın çok güzelmiş birde balık olsaymış inşallah oda olacak.Rastgele MuratAlkis
Bulacaz inşallah be abi yer çok da balıklar nerede bilemiyorum. (Bu yıl Sakarya-Bilecik-Eskişehir arası duble yol yapımı nehir kenarında, yayın yatakları biraz dağıldı bizim taraflarda)
Bul
Muratcım harikasın.
Eline emeğine sağlık.AlkisRose
Hayırlısıyla koca koca balıklar tutarsın İnşallah.
Hayretticiğimide tebrik ediyorum.
Sanat eseri yapmış.Ellerine sağlık.AlkisRose
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kurşun kalıplamak bu kadar kolay Salih Reis 9 1,629 02-11-2015, 07:48
Son Yorum: rusan
  Kıyı Avlarında,Kurşun Kopmalarına SON... Sargoz35 22 5,324 14-02-2012, 19:21
Son Yorum: araphüso26
  İlk kurşun döküm denemeleri (güzel oldu) :)) arores 22 5,599 04-10-2011, 11:12
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Kurşun muhammed tr 18 3,514 19-08-2011, 22:08
Son Yorum: yycolak
  KurŞun kullanma İp uÇlari Kutay 12 4,765 26-02-2010, 12:27
Son Yorum: RastGele
  Kurşun kalıbı yapmak H.A.R.U.N 39 16,509 31-12-2008, 09:16
Son Yorum: fotokopici
  kurşun bağlama LeVrEkCi 19 13,737 22-12-2008, 10:44
Son Yorum: fotokopici
  Kurşun oguzhan47 11 4,006 28-11-2008, 02:35
Son Yorum: adem77
  burgulu kurşun naxos 5 26 5,954 29-09-2008, 22:38