Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gece kefal avi
EVTARKADAŞLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM VE YENİ KEŞFETTİĞİM ÇOK GÜZEL SOTE BİYERİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM KARAKÖY TRAMVAY DURAĞINI BİLİRSİNİZ HERHALDE TAM SAĞTARAFINDAKİ VAPURLARIN YOLCU ALDIĞI DUBANIN ORDA ARABA LASTİĞİ KOYARLAR GAMİ YANAŞSIN DİYE İŞTE TAM ORDAN ARADAN GECE OLUN CA EKMEKLER ORAYA TOPLANIR
20 LİK MİSİNEYLE 4 KANCA YAPIN TOP TAKMANIZA GEREK YOK İSTEĞE GÖRE CİĞER VEYA KURT TAKIN 8 MM LİK KANCAYA VE KLİPS ÜSTÜ YAPIN GÖRECEKSİNİZ OLTAYI BIRAKIR BIRAKMAZ HEMEN VURMAYA BAŞLIYORLAR SABAHA KADAR 10 15 TANE ALIRSINIZ AMA DİKKAT BU İŞLEMİ VAPUR SEFERLERİ BİTTİKTEN SONRA YAPIN TABİ ORTALIK SAKİNLEŞTİKTEN SONRA HATTA DENK GELİRSEK BEN HEP ORALARDAYIM Bİ SELAM VERİRSİNİZ ARTIK Smile HAYDİ RASGELE Alkis
Bul
E Bİ +++ REP VERİN BARİ DİMİBig GrinSiyirdim
Bul
Mahmut aramıza hoşgeldin.Keyifli paylaşımlar dilerim..
Belirttiğin mera ve yöntemden faydalanacak arkadaşlarımız olacaktır.Teşekkürler..

(Lütfen mesajlarımızda küçük harf kullanmaya özen gösterelim.Sözümüz meclisten dışarı; net ortamında büyük harf kullanmak bağırmak,kızgınlık ifade etmek manasını taşır..)
Bul
Hoşgeldiniz verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...

Alkis Alkis Alkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
İstanbullu arkadaşlar dikkate alacaktır.Teşekkürler..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
balıkçı_mahmut yazdı:E Bİ +++ REP VERİN BARİ DİMİBig GrinSiyirdim

İstanbullu arkadaşlar bi yorumlasın dimiHappy
Paylaşımın için teşekkürlerAlkis
Bornova - izmir
Bul
Mahmut..ailemize hosgeldin...iyi paylasimlarSeerf
Bul
8 ağustos cumartesi gecesi orda olacam işallah goruşürüz selam verene gece sicak bi cay ısmaarlarım Big Grin
Bul
eyvallah kardeşim çayını iştik kabul et rast gele...AlkisSeerf
Bul
balıkçı_mahmut yazdı:8 ağustos cumartesi gecesi orda olacam işallah goruşürüz selam verene gece sicak bi cay ısmaarlarım Big Grin

Hoşgeldin Mahmut...

Daha sık görüşelim...Teşekkürler...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kıyıdan Gece Balık Avcılığı Hakkında Yardım abraxsaz 6 2,122 27-08-2013, 12:02
Son Yorum: abraxsaz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi