Yorumları: 2,649
Konuları: 156
LeVrEkCi yazdı:mehmet abi kalender herzaman kuleliye göre rahat olur birde sahil alabildiğine uzun sıkışıklık olamaz herzaman çok daha rahattır hele birde şimdi genişlettiler inan gece bile gidip olta atayım diyorum bazen hem gündüz gibi hem rahat çok güzel oldu orası.
cumartesi tatilim biraz işlerim var evde gelirseniz bi haber verin fırsat bulursam bende kaçarım yanınıza.
Nihat genelde kalenderin neresinde olta atıyorsun? yani dip yapısını bilmediğim için olmadık yerden atmıyım diye soruyorum. birde orada derinlik nekadar. baltalimanı aşiyan gibi iyi bir derinlik varmı? geçen gün oraya gidecektim fakat misafirlere balık tutmam lazım diye bildigim garanti yere gideyim dedim.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
balikoltasi yazdı:Nihat genelde kalenderin neresinde olta atıyorsun? yani dip yapısını bilmediğim için olmadık yerden atmıyım diye soruyorum. birde orada derinlik nekadar. baltalimanı aşiyan gibi iyi bir derinlik varmı? geçen gün oraya gidecektim fakat misafirlere balık tutmam lazım diye bildigim garanti yere gideyim dedim.
balıkta en garanti yer en yakın balıkçı heheheheheh
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
birol tam kalender orduevinin önünde istinye tarafındaki binanın köşesinde denize doğru bir çıkıntı vardır orada duranlar herzaman daha fazla balık alıyor 125 gram kurşun takılmıyor dibe inmesini 1 dakika kadar bekleyip çekiyorum derindir kalender fakat kıyıya yaklaşınca olta takılma yapıyor biraz o sorun var.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
LeVrEkCi yazdı:birol tam kalender orduevinin önünde istinye tarafındaki binanın köşesinde denize doğru bir çıkıntı vardır orada duranlar herzaman daha fazla balık alıyor 125 gram kurşun takılmıyor dibe inmesini 1 dakika kadar bekleyip çekiyorum derindir kalender fakat kıyıya yaklaşınca olta takılma yapıyor biraz o sorun var.
Teşekkürler Nihat bilgiler için.
bugün iş yok erken çıkıp önce eve gidip üstümü değişip belki inerim kalendere birde kamil abiye kanıt olsun diye fotograf makinemide alırım kalenderin yolunu tutarım bakiim bi durumlara
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
uğraşmana gerek yok illa balıklı resmim olsun diye artık fotoshop var ama kullanmasını bilmiyorum yoksa sana bir iyilik yapardım.ama teknolojiyi bir türlü sevemedim yada o beni
![Nayirolamaz Nayirolamaz](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/nayirolamaz.gif)
sevmedi.
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 739
Konuları: 50
bereketli olsun av olsun da farketmez
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
İstavritlerin bundan böyle senden çekeceği var.Afiyet olsun.
Bornova - izmir
orhan abi zaten istavrit tutmayı çok severim ama hep tekneden rahat rahat tutardım şimdi kıyıyada başladım bundanda zevk alıyorum ama tutamıyordum saolsun buradaki arkadaşlardan aldığım bilgilerle ve olta atma teknikleriyle tutmaya başladım bundan sonra sanıyorum daha çok istavrit tutarım.
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
taze balığın tadı faklı oluyor,nihat bereketli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul