sabah 05-30 da FİKRİ BAŞKAN üyemiz ve ümit arkadaşım ile beraber meramıza gittik kepçe yardımı ile teke çıkardık sonra avcılık yapacağımız meramıza gittik merada çok ufak balık vardı yemlerimizi çok bozdular irice 3 tanede istavrit aldık tam son oltaları atmıştık ki resimde görülen minekop benim oltama denk geldi kısmet işte 3-5 dakika uğraşmadan sonra sandala kepçe vasıtası ile aldık maaşallah güzel balıktı 65 cm boy geldi 2.200gram ağırlığı vardı oltaya gelmesinden sandala almasına kadar çok büyük zevk aldım inşallah sizler dahada büyüklerini tutarsınız saygılar.
takım-3 lü dip takımı mustad kısa pala 1 numara iğne köstek misina 0.40 mm makina misina 0.40 lık yem canlı teke 75 gram kurşun.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Maşallah çok güzel balık almışsınız , tebrikler Eren En kötü avınız böyle olsun , çok zevkliymiş sandala alması
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Deniz ana hadi son bir kez daha atayım yada yemin bittiği son atışlarda sürpriz yapmayı seviyor.Daha büyüklerinine bollarına Eren kardeşim,bereketli afiyet olsun.
Doktor senin adına gerçekten sevindim,o zevki kendim yaşamış gibi oldum.O merada uzun zamandır levrek peşinde koşuşturduğunu biliyordum sen de levrek için hep kısmetsizliğinden söz ediyordun ama bak deniz ana sana levrek yerine mükemmel bir kısmet göndermiş.İnşallah yakında levreği de kepçelersin.Tebrik ederim,rastgele..