Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
27 Mart Çamlıbahçe
H.A.R.U.N yazdı:Abi üsküdar yapıyormuş diye duydum hem kalabalıklada işin olmaz dar yere girersen oradan oltada atamıyorlar yada bildiğiniz bir yer varsa pazar gelirim belki
bu gün çalışıyorum pazar gün olabilir üsküdarda motorların orası yapıyordu geçen yıl bu sene denemedim.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Dün cuma günü baktım yine çamlıbahçeye yoktu gümüşler ahh sarayburnu liman ahh şimdi kapalı olmasaydı balık tezgahında bile olmayan iri istavrit çekiyorduk iyide gümüş yapıyor orası

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
harun abi bizim icin sarayburnu vazgecilmez yerledendi muhabbet sohpet arkadaşlar,,,,,,balık mevzusun da öyle extırem bereketli günler yaşattıki simdi sarayburnuna uzaktan bakınca ,sanki düyanın bütün türleri orda ,,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Hüseyin su sıcaklığımı yoksa yunus korkusumu bilemiyecem ama akıntılı ve anaforlu yerlerde daha iyi oluyor

Yunus bizde de bol miktarda var. Hatta su samuru bile var Bobo
Gümüş; Mayıs-Kasım arası olur. Bizde bütün balıklar mayıs-kasım arası olur. Yani yılın 5 ayı buralarda balıkçılık olmaz. Ocak ayında elinde olta olan birini görseler. Bu ne yapmaya çalışıyor derler Bobo
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
Boğaziçi yazdı:Yunus bizde de bol miktarda var. Hatta su samuru bile var Bobo
Gümüş; Mayıs-Kasım arası olur. Bizde bütün balıklar mayıs-kasım arası olur. Yani yılın 5 ayı buralarda balıkçılık olmaz. Ocak ayında elinde olta olan birini görseler. Bu ne yapmaya çalışıyor derler Bobo
Mayıs gelsede bende mekanıma kavuşsamSmile
Bu arada bugün karaköy ve köprüde muazzam istavrit vardı. P.tesi veya salı Kalenderi düşünüyorum.
Bul
herkes darlanmış anlaşılan mayıs gelsede olduk hepimiz hayırlısı bakalım neler olacak neler yapacağız mayısta.iyi olur inşallah.
Bul
Harun ellerine sağlık. Çıtır çıtır gümüşleri almışsın. Bizim akbalıklara benziyor. Bende barajdan 2-3 tavalık akbalık alıyorum harika meze oluyor valla. Afiyet olsun. Paylaşım için teşekkürler. Rast gele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Boğaziçi yazdı:Yunus bizde de bol miktarda var. Hatta su samuru bile var Bobo
Büyükçekmece gibi hadi buralarda derinlik yok sizin oradadamı derinlik yok
Bul
mayıs gel gel Big Grin diyorum başka bişey demiyorum bugünde denedik olmayacağını bile bile çinekopa Big Grin
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
tomy77 yazdı:mayıs gel gel Big Grin diyorum başka bişey demiyorum bugünde denedik olmayacağını bile bile çinekopa Big Grin
Ne diyosun Osman mayısımı bekliyeceğiz bende diyordum 1-2 haftaya kalmaz başlar sizin oralar olsun olmayacağını bile bile deme belli olmaz balık bu şimdi bu bir haftadır devam eden lodos poyraz ikilisinin ardından bir hava daha var bu havalar balığı harekete geçirebilir sen yine rutin yoklamalarını al derim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  4-5-6-7-8-9-10 Mart Didim-Akbük kıyıdan av rapaoru ustadbalıkcı 23 4,820 02-05-2009, 13:21
Son Yorum: Ege
  26 mart galata robinson987 24 3,585 28-03-2009, 12:01
Son Yorum: ufuktan26
  10 mart galata robinson987 15 2,685 16-03-2009, 20:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  6-mart cuma galata robinson987 32 5,032 10-03-2009, 09:39
Son Yorum: fotokopici
  31 Mart Kanlıca Raporu Boğaziçi 31 4,567 01-04-2008, 17:23
Son Yorum: Boğaziçi
  25 Mart Kanlıca Raporu Boğaziçi 24 3,516 27-03-2008, 23:23
Son Yorum: H.A.R.U.N
  28 MART KARAGOZ AVI GURHAN 32 4,814 30-03-2007, 00:07