26-03-2008, 20:30
birol sendende sağlam bir paylaşım bekliyoruz bak lüfer zamanı yaklaşıyor rapala almam lazım bilgiye ihtiyacım var.
Malzeme Paylaşımı (Fotoğraflı)
|
26-03-2008, 20:30
birol sendende sağlam bir paylaşım bekliyoruz bak lüfer zamanı yaklaşıyor rapala almam lazım bilgiye ihtiyacım var.
26-03-2008, 20:31
benim rapalalar böyle pırıl pırıl kalamıyor yaww sırf lüfer dişi izi her tarafları buna bi çare yokmu nasıl yenileme yapılabilinir
26-03-2008, 20:50
(Son Düzenleme: 27-03-2008, 00:06, Düzenleyen: balıkoltası.)
LeVrEkCi yazdı:benim rapalalar böyle pırıl pırıl kalamıyor yaww sırf lüfer dişi izi her tarafları buna bi çare yokmu nasıl yenileme yapılabilinirYo-zuri Crystal Minnowlarla dişli balık tutunca diş izi kaçınılmaz. Benimkilerde yok çünkü henüz onlarla balık tutmadım ![]() Diş izi bence rapalanın süsüdür. Çalıştığını gösterir. Maria Princesslerin kaplaması yozuri crystal minnowlara göre daha dayanıklı. Mesela eklediğim resimlerde görülen 7 cm. mavi maria princess le 25 tane çinekop tutmuştum. Şuan hala pırıl pırıl.Ve biraz araştırılırsa kırmızı kafa-gümüş modelide bulunabilir.(resimdeki)bununda iyi çalışacağına eminim. Ayrıca Yo-zuri tobimaru jr. larında kaplaması dayanıklıdır.Ve tabii Rapala'nın X-Rap modeli..Kaplaması en dayanıklı modeldir. Çünkü kaplama yok. Parlayan parçayı şeffaf gövdenin içine yerleştirmişler.
26-03-2008, 23:44
LeVrEkCi yazdı:benim rapalalar böyle pırıl pırıl kalamıyor yaww sırf lüfer dişi izi her tarafları buna bi çare yokmu nasıl yenileme yapılabilinirBirol cevap vermiş ama bunun çaresi biraz paraya kıyıp yenilemek aslında sana birtane Rapala markanın xrap ini aldırmak lazım Çok güzel gümüş ile mavilisi var
26-03-2008, 23:56
H.A.R.U.N yazdı:Birol cevap vermiş ama bunun çaresi biraz paraya kıyıp yenilemek aslında sana birtane Rapala markanın xrap ini aldırmak lazım Çok güzel gümüş ile mavilisi var Bende dediğiniz mavi gümüş xrap var fakat çinekopta iş yaparmı karar veremiyorum. rengi diğer rapalardan farklı. açık mavi. sizce iş yaparmı?
26-03-2008, 23:59
Keşke diş izi olsa. Balıkta gelse. Benim bu geçen sene aldığım crystal minnow un kuyruk tarafında dişi izi var ama balık alamadı daha
![]() ![]()
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI İSTANBUL 1981
27-03-2008, 00:59
balikoltasi yazdı:Bende dediğiniz mavi gümüş xrap var fakat çinekopta iş yaparmı karar veremiyorum. rengi diğer rapalardan farklı. açık mavi. sizce iş yaparmı?Evet aynen bunlar iş yapmazmı bence lüferede levreğede iş yapar ama çinekop bolsa nazlı değilse bir tereddütüm tüyü çıkarmalımı çıkarmamalımı lüferde kalabilir ama daha küçüklerinde teredütlüyüm
27-03-2008, 01:04
H.A.R.U.N yazdı:Evet aynen bunlar iş yapmazmı bence lüferede levreğede iş yapar ama çinekop bolsa nazlı değilse bir tereddütüm tüyü çıkarmalımı çıkarmamalımı lüferde kalabilir ama daha küçüklerinde teredütlüyüm Aslında tüy suda kuyruk gibi görünüyor. iğneyide kamufle ediyor. kalsa pek sakıncası olmaz gibi . gerçi iğnelerde tatlısu iğnesi o da ayrı bir konu.
27-03-2008, 01:09
hüseyin benim cristal minnowları göreceksin parlayan yeri kalmadı diş izinden.ereğlide bıraktım resim çekip yollardım ama ne yazık orada kaldılar.
harun dediğin doğru yenileyeceğim de biraz daha zamanı var mayıs başı inşallah.
27-03-2008, 01:12
birtane buldum hemde son gittigimde yani geçen hafta sonu çekmiştim baksanıza parlaklık kalmamış aslında bir video yaptım bunun çalışmasını çektim suda gelişini videoyu yükleyemiyorum tam youtubeye alıştık kapandı.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Olta Askı Yatağı ve Malzeme Dolabı | DeLi_KuRT | 21 | 5,992 |
13-11-2014, 00:04 Son Yorum: DeLi_KuRT |
|
malzeme çantası....... | ANTALYALI07 | 10 | 5,165 |
31-03-2007, 21:18 Son Yorum: kaya |