Yorumları: 500
Konuları: 45
Akadaşlar sizi bilmem ama benim dikkatimi bir şey çekti. Şöyleki kıyı balıkcı arkadaşlarımız genellikle en fazla masrafımız kurşun.Peki bu kurşunu daha ucuza mal etmek için mesela bir kalıp yaptırıpta kendimiz yapamazmıyız.Sitemizde belki yapan veya deniyen arkadaşlar varsa,en ucuz nasıl elde ederiz.İlginize teşekkür eder iyi günler dilerim
Yorumları: 209
Konuları: 14
hocam benim burda abilerim kendileri yapıyordu ama zahmeti çok ayrıca astarı yüzünden palı onlarda bıraktı artı
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Zakir Bey forumu araştırırsanız ''kurşunlar'' bölümünde aradığınız cevaplara ulaşabilirsiniz.Daha önce benzer konular açılmıştı ve arkadaşlar çeşitli görüşler bildirmişlerdi. Link veriyorum buradan bir inceleyin aradığınız cevabı bulursunuz umarım.Kolay gelsin..
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=2712
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
Zakİr Abİ Çok MeŞakatlİ Ve Yorucu Bİ İŞtİr Muhtemelen,ama Yapan Çikarda Bİzİ Aydinlatirsa Sevİnİrİz.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Bu işi yapacak arkadaşlar lütfen dikkatli olsunlar zira bu iş kolay bişey deil. lütfen çok dikkat..
Yorumları: 500
Konuları: 45
Lakerda yazdı:Zakir Bey forumu araştırırsanız ''kurşunlar'' bölümünü aradğınız cevaplara ulaşabilirsiniz.Daha önce benzer konular açılmıştı ve arkadaşlar çeşitli görüşler bildirmişlerdi. Link veriyorum buradan bir inceleyin aradığınız cevabı bulursunuz umarım.Kolay gelsin..
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=2712
Mehmet bey teşekkürler,konuyu buldum yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Muhtemelen takılmadan dolayı takım bırakıyorsunuz.Sevgili Abi'miz gerçi siz bizden daha iyi bilirsiniz ama döküm kalıbını silindirik yani sabit boy kalınlığı kullanırsanız sanırım takılma problemini bir nebze de olsa azaltabilirsiniz.Mantık olarak ; İki taş arasına giren armut kurşunun orta kısmına doğru genişlemesi onun takılmasını ve sıkışmasını garantiliyor.Bunu karada bile deneyebilirsiniz.Saygılarımla...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
zakir abi o iş iş değil aslında hem zehirleniyorsun hem zahmetli iş benim elimde çok kurşun var onları yapacam açık havada kalıp arıyorum 1 kere kullanmak içinde 30 ytl kalıba para vermek işime gelmiyor elimde kurşun olmasa değmez yani.
zaten tutulan balıklar kat kat karşılıyor takımların paralarını.