hüseyin faydalı paylaşım teşekkürler memlekette karacabey karaderede
avlandığımız takım genelde son resimdeki takım sadece mantar yok bizim
takımda yem sülük ve dana burnu duruma göre solucan rastgele selamlar.
istavritci yazdı:hüseyin paylaşım için teşekkürler.ben daha yayın tutamadım ama en yakın zamanda denemek istiyorum şu an yayın çıkıyormu.
mehmet abi yayın daha yeni yeni kış uykusundan uyanıo yayın balığını tutabilmen için suyun en az 20 derece civarında olması lazım bence yasak bitince temmuz ayı senin için uygun olabilir bu sene daha yayın tutamadım
balıkcızakir yazdı:Hüso kardeş paylaşımın çok güzelde.Birde yayının nerde olduğunu söylesen yokmu o zaman keyfimize diyecek yok .Çok çok teşkkürler paylaşımına
zakir abi yayın suda olur heheheh şaka şaka eskişehirde sakarya nehrinde gökçekaya barajında sarıyer barajında var
herkese günaydın
hüseyin bey bilgiler için teşekkürler.
ben amasya da yeşilırmak ta avlanırken boş ip (serseri) dediğimiz olta tipini kullanıyorum ırmağın göllenmiş ve durgun bölgelerinde iyi iş yapıyor.
serseri olta: 80 - 100 lük misinanın ucuna (fırdöndü yok) iri bir yayın iğnesi o kadar, sadece taktığım sülüklerlin (5,6 adet) ağırlığı var.
bu yöntemle derin ağaç kovuklarının dibinde ve durgun bölgelerde çok yayın avladım.
Akarsuda avlanıyorsanız tavsiye ederim
Tırıvırıya HAYIR
Hakan / 1977 / Amasya
Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir!
araphüso26 yazdı:mehmet abi yayın daha yeni yeni kış uykusundan uyanıo yayın balığını tutabilmen için suyun en az 20 derece civarında olması lazım bence yasak bitince temmuz ayı senin için uygun olabilir bu sene daha yayın tutamadım
hüseyin teşekkür ederi vermiş olduğun bilgiler için.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
İSTAVRİTCİ