Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstavrit çaparisi için köstek yapımı (videolu anlatım)
Merhaba arkadaşlar,
Bu videoda istavrit için çapari hazırlamada meraklıları için kendi hazırladığım yöntemlerden birini paylaşmak istedim.''Uğraşmaya değermi-piyasada çeşit çeşit renk renk ve ucuzları var'' gibi diyenleriniz mutlaka olacaktır.Ama inanın vakti zamanı olanlar için,meraklıları için çok zevkli bir uğraş.İnsanın kendi av takımlarını kendi hazırlaması bambaşka bir şey. Piyasadaki çaparileri çoğunlukla ben de kullanıyorum.Ama kendi hazırlamanız size birçok seçimler sunuyor.Köstek boyunu istediğiniz gibi ayarama,iğne seçimi,misina kalınlığı ve kalitesi seçimi,çapari rengi_renkleri.. hep sizin elinizde.
Ben bu videoda sadece çapari kösteğinin nasıl hazırlandığına dair yöntemlerden birini görsel olarak paylaşmak istedim.(Daha değişik yöntemler de var).Çapari hazırlama ile detaylı bilgiler forumumuzda araştırılırsa mevcut.Bunlara değinmeyeceğim.Sadece bir ip ucu : Balık seyrek ise ''ince takım'',balık çok ise kösteklerinizin gamını asgariye düşürmek için kalın takım'' diyebilirim..Kolay gelsin..
[YOUTUBE]WrTEzMfPWII[/YOUTUBE]
Bul
mehmet abi işte bu çapari işini bilmiyordum.sayende onuda öğrendik tekrar teşekkürlerRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
emeğine sağlık köylüm bide bi takım yapalım 15 li çapari bi floş bi tüy bi floş karma bi takım olsun onuda deneyelim siyah beyaz iğnelrde yani senin anlıcağın tam bi karışık olsun
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
araphüso26 yazdı:mehmet abi işte bu çapari işini bilmiyordum.sayende onuda öğrendik tekrar teşekkürlerRose
Hüseyin bu video çaparinin sadece ''köstek'' kısmı. Komple çaparinin yani bedenin hazırlanması sonra gelecek..
Bul
yalova tatar yazdı:emeğine sağlık köylüm bide bi takım yapalım 15 li çapari bi floş bi tüy bi floş karma bi takım olsun onuda deneyelim siyah beyaz iğnelrde yani senin anlıcağın tam bi karışık olsun
Köylüm en son mor,yeşil,oranj,kırmızı ve beyaz karışımı yapıp kullandım;iş yaptı. Bu yerine göre değişir. Örneğin İst.Köprüde çoğunlukla ince takım ve yeşil floş kullanıldığını görürüm.
Bul
burda bizim kullanıcağımız takım olsun deneme babında
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
mehmet abi eline sağlık paylaşımların çok güzel çok faydalı olacağına eminim saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:mehmet abi eline sağlık paylaşımların çok güzel çok faydalı olacağına eminim saygılar.
Teşekkür ederim Eren,umarım dediğin gibi olur.
Bul
Mehmet abi güzel bir çalışma olmuş bundan bir ay önce bende böyle bir video hazırlamıştım ama ışık olayını bir türlü ayarlıyamadım herşey parıl parıl çıktığından birşey gözükmemişti bende geri dönüşüm kutusuna salladım gitti
Bul
Lakerda yazdı:Hüseyin bu video çaparinin sadece ''köstek'' kısmı. Komple çaparinin yani bedenin hazırlanması sonra gelecek..

beden kısmını tahmin edebiliom abi ama önemli yeri burası gibi geldi.devamını bekliyorumRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bedene köstek bağlanması Salih Reis 0 1,039 26-09-2016, 10:29
Son Yorum: Salih Reis
  Barajda levrek için at çek olta takımı ?? f4nu55 0 679 15-08-2016, 23:50
Son Yorum: f4nu55
  Kalamar avı için olta yapımı Salih Reis 6 2,236 24-10-2015, 22:33
Son Yorum: bucalıfikret
  Alabalık İçin Olta Önerisi ufukozdemir 7 1,761 09-09-2015, 16:31
Son Yorum: yaser2sultan
  yalova kiyi balikciligi icin olta öneri lalati 6 2,952 08-10-2014, 19:23
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Sazan ve Kefal için Hangi Olta? bilal78 21 6,604 23-10-2012, 19:50
Son Yorum: sessizkuşçu
  gölde av için olta hazırlamak umit_yaman 12 3,487 20-06-2012, 14:05
Son Yorum: umit_yaman
  Tatlı su kefali için aldığım meps ve suni yemler Marduk 20 7,247 13-10-2011, 12:38
Son Yorum: Marduk
  tatlı su kefali için meps Marduk 15 6,267 10-10-2011, 00:50
Son Yorum: Marduk
  yayın avı için oltalar araphüso26 50 12,861 16-06-2010, 08:59
Son Yorum: şerpa

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi