10-03-2008, 14:17
rauf abi paylaşım için teşekkürler...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Ciflik CIPRASINA haysiyet!.
|
10-03-2008, 14:17
rauf abi paylaşım için teşekkürler...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
10-03-2008, 21:27
Tabi canım haysiyetten kasıt ciflik cıprasının etini yenilebilir şekle dönüştürmek!Hoş denizde doğal ortamda yetişip kendi doğal yemleriyle yetişip sonrada olta vs ile tutulan cıpranın lezzetini bilenler icin mukayese kabul etmez ama yemeyenler icin lezzetli olduğuda aşikar selamlar.
11-03-2008, 19:32
Rauf kaptan paylaşım için teşekkürler. Tabiki deniz balığı ile havuz balığı arasında uçurum var. Biri kendisine ne verilirse yiyor ve dar alanda kısa paslaşmalarla yamuk yumuk bir iskelete sahip oluyor diğeri ise yakalanasıya kadar, özgürce kıvır kıvır kıvrılarak gezer ve doğal beslenir kıyas etmeye gerek duyulmayacak kadar tat farkı oluşturur. Zaten biri 6 YTL diğeri 30 YTL Ama bu balığı tercih eden arkadaşlar için iyi bir tarif
11-03-2008, 20:56
almaya uğraşmaya pişirmeye gerek yok, canın çupra istedimi bu yazıyı sessiz bir ortamda sindire sindire oku yeter beeee
rauf abi sağolasın, sayende soslu çupranın + buzlu rakının tadını damağımızda hissettik, inşallah akşam trafiğinde kontrollerde alkollü çıkmayız ![]()
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA (1967, Tokat)
12-03-2008, 20:22
alışın arkadaşlar alışın bi zaman sonra deniz balıgı bulma şansımız kalmayacak her geçen güz azalıyor herkes farkındadır lüfer 2 senedir çok azaldı çinekop azaldı çupra (deniz çuprası)azaldı çiftliklere talim bundan sonra
12-03-2008, 21:34
LeVrEkCi yazdı:alışın arkadaşlar alışın bi zaman sonra deniz balıgı bulma şansımız kalmayacak her geçen güz azalıyor herkes farkındadır lüfer 2 senedir çok azaldı çinekop azaldı çupra (deniz çuprası)azaldı çiftliklere talim bundan sonra Çoktan alıştık Nihatım.Çitlik balıklarının içinde en lezzetlisi çupra,misafirmi geldi at mangala hem lezzetli hem hesaplı.
Bornova - izmir
12-03-2008, 22:05
Yaklaşık bir saat önce yemek yemiş olmama rağmen şu an kendimi acıkmış hissediyorum.
Rauf abi bu güzel anlatımı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
12-03-2008, 22:18
40 gün aç kalsam yinede çiftlik balığı yemem,zeytin ekmek daha tatlı geliyor bana.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
![]()
12-03-2008, 23:15
rauf yazdı:Tabi canım haysiyetten kasıt ciflik cıprasının etini yenilebilir şekle dönüştürmek!Hoş denizde doğal ortamda yetişip kendi doğal yemleriyle yetişip sonrada olta vs ile tutulan cıpranın lezzetini bilenler icin mukayese kabul etmez ama yemeyenler icin lezzetli olduğuda aşikar selamlar.kesinlikle haklısınız çiftlik cıprasıda bence gayet öz veriyle tüketilebilir,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
13-03-2008, 07:29
turna yazdı:40 gün aç kalsam yinede çiftlik balığı yemem,zeytin ekmek daha tatlı geliyor bana.Yapma be mehmet ustadım.Ankarada deniz cıprası cok cıkıyor o zaman.lezzetine değişmediğine göre. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|