10-03-2008, 07:48
Ciflik CIPRASINA haysiyet!.
|
10-03-2008, 09:14
Anladığım kadarıyla deniz çuprasıyla yani çiftlik olmayanla çiftlik olanı aynı kefeyemi koyuyor arkadaşınız mesela 1000 çupralık bir sürüde oltaya atlayan balığın sağlığı bence daha makbul niye olta balığı diğer ağ balıklarına daha üstündür çünkü ağda ne varsa alınıyor olta balığına ise sadece sağlıklı olanlar geliyor birde çiftlikte suniyemlerle besleniyorlar Özgür balık ise ekmeğini taştan çıkarıyor
![]()
10-03-2008, 11:36
Eh bayaa bi haysiyetli olmuş.
![]()
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI ![]() Ne mutlu iyilerden olanlara
10-03-2008, 11:37
ben deniz çuprasının tadını bilmem buralardaki havuzlarda yetiştirilenlerden alıyoruz fırında yapıorum güzel tadı var tabii doğal ortamda olanın tadı 2 kere daha güzeldir yetiştirme alabalıkla doğal alabalık bir olurmu aynı şey olamz tabii
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
10-03-2008, 12:15
ciflik balıklarıyla ,deniz de dogal avlanan levreklerin ,çipraların aralarında lezzet olarak oldukca farklılıklar var ,bence bu biraz da suni yem dogal yem beslenmelerinden dolayı yag oranlarıda farklılıklar oluyo ,lezzet acısından farkın birinci sebebi bu tabiikide bu işi en iyi ciflik yetiştiricileri bilir,paylaşım icin teşekkürler
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
10-03-2008, 12:36
köyde doğal ortamda yetişen tavuğun eti, yumurtasıyla çiftlik tavuğunun eti,ve yumurtası arasındaki fark neyse balıktada aynı.Çftlik cuprasının lezzetini artırmak için bu türden soslara ihtiyaç var.Paylaşım içim tşk ler.
Bornova - izmir
10-03-2008, 13:00
rauf abi paylaşım için teşekkürler...
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
10-03-2008, 13:20
doğal beslenenle suni beslenen arasında fark olmazmı tabiiki olur ama ne olacak zamanla herşey gibi balıkta sunileşiyor sonumuz hayırola.
haysiyet kazandırmak içinde tabiiki güzel şık bir porselen tabağa güzelce çizilmiş mangal kömürde pişmiş çupurayı yatırmak yanını roka sogan vede buzlu suyla süslemek yeterli olacaktır sanıyorum. teşekkürler rauf abi.
10-03-2008, 13:32
paylaşım için saol rauf abi
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
10-03-2008, 14:02
Rauf Abİ SaĞol PaylaŞim İÇİn,, Orjİnal Denİz Çİpurasini Ancak Kendİm Tutarsam İnanirim ÇÜnkÜ Artik Cilki Çikti Bu İŞİn.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi