Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Boğaziçi yazdı:Avrupa da balık tuttuğum ilk yerlerden biri orasıydı 
Orada yazın ne izmarit avlarım olmuştu eskiden.sandalyeye oturup önüme bırakırdım yemliyi.Fakat orada istavrit avı bezdirir insanı. at oltayı sonra trencilik oyna.
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Esas o trencilik Çubuklu-Kanlıca arası. Metro da diyebiliriz. 125 gr ın peşinden koşarak gidiyorsun.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bugün bisikletle Aşiyan'a kadar gittim geldim. Hem balık ne durumda araştırdım hemde deniz havası alıp çayımı içtim. Arnavutköy, Çamlıbahçe'de güzel istavrit çıkmakta. Yanlız heryer aşırı kalabalık. Pazar tabii. Aşiyan'da nedense balık daha seyrekti.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Birol en güzel işi yapmışsın bak canım çekti şimdi o hatta bisikletle gezmeyi ama bana daha konforlu bir sele lazım
H.A.R.U.N yazdı:Birol en güzel işi yapmışsın bak canım çekti şimdi o hatta bisikletle gezmeyi ama bana daha konforlu bir sele lazım 
Çok güzel oluyor da süre uzayınca sele nekadar kaliteli olursa olsun zorluyor

Birde şu Akaretler yokuşu olmasa...
balikoltasi yazdı:Diğer adı Çamlıbahçe ozaman
Yok eses adı çamlıbahçe rüzgarlı olanı benim uydurmam nereden takıldıysa kafama
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bugün istinyeden beşiktaşa sahilden gittim baltalimanı obanın orada durup aşagıya inip baktım belki birola rastlarım diye sonra devam ettim beşiktaşa kadar balık tutanlar vardı ama en çok balığı bebek te ve arnavutköyde çekiyorlardı hele arnavutköyde oltayı fazla atmadan yakından çapariler dolu dolu geliyordu.balık istavrit tabiiki.
Yorumları: 527
Konuları: 7
LeVrEkCi yazdı:bugün istinyeden beşiktaşa sahilden gittim baltalimanı obanın orada durup aşagıya inip baktım belki birola rastlarım diye sonra devam ettim beşiktaşa kadar balık tutanlar vardı ama en çok balığı bebek te ve arnavutköyde çekiyorlardı hele arnavutköyde oltayı fazla atmadan yakından çapariler dolu dolu geliyordu.balık istavrit tabiiki.
karaköy limanın da sabah erken başlıyıp akşama kadar cok iyi derecede balık yapıyor,,,,,,,,,,tabiki,de istarvit
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Anadolu tarafında istavrit çaparisine seyrek olarak tirsi geliyor. Gerçi çok lezzetli bir balık değil ama çekmesi zevkli. Baya iri.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Boğaziçi yazdı:Anadolu tarafında istavrit çaparisine seyrek olarak tirsi geliyor. Gerçi çok lezzetli bir balık değil ama çekmesi zevkli. Baya iri.
İlk sudan çıkarırken hopp nooluyo oluyorsun lüfermi çektim oluyor ama tırsi tabiiki