Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hava durumu
Merhaba istanbul lu ustalarıma bu soru acaba bu gün akşam yemli için hava ve deniz şartları uygun mu?
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
hava biraz soğuk geçecek gibi ama hava durumuna göre rüzgar az yağış olmayacak görünüyor,bence ideal av gecesi olabilir,iyi giyinmek lazım ayrıca her ihtimale karşı yağmurluk almak lazım.rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:hava biraz soğuk geçecek gibi ama hava durumuna göre rüzgar az yağış olmayacak görünüyor,bence ideal av gecesi olabilir,iyi giyinmek lazım ayrıca her ihtimale karşı yağmurluk almak lazım.rastgele.

Teşekkürler ağbi sağol sanada rastgele
Bende bu akşam yeniköy tarafına gitmeyi düşünüyorum hayırlısı ile açılış yapalım..
Bul
Gkmn34 yazdı:Bende bu akşam yeniköy tarafına gitmeyi düşünüyorum hayırlısı ile açılış yapalım..
Rastgele inşallah bereketli bir av olur
arkadaşlar şimdiden rastgele umarım güzel balıklar tutup bizimlede paylaşırsınız.GulumseGulumse
Bul
İnşallah bu akşam raporu paylaşacağım dün son dakika olumsuzluğundan gidilemedi
hııııııııııııııııı hadi paylaş raporu bekliyokkkkk....SiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
Bence sen benden daha iii rapor yazarsın hadii yazda okusun insanlar beraber yaptığımız avın sonucunu HappyHappyHappyHappyHappy
oguzcanagca yazdı:Bence sen benden daha iii rapor yazarsın hadii yazda okusun insanlar beraber yaptığımız avın sonucunu HappyHappyHappyHappyHappy

Neşeli bir av olmuşa benziyor Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hava tahmin HIDIR 9 1,962 18-08-2010, 17:34
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Kötü Hava Bizi Böyle Yaptı Krizoberill 33 5,315 21-02-2009, 00:24
Son Yorum: mariner8
  Boğazda Balık Durumu balıkoltası 37 6,242 31-03-2008, 20:42
Son Yorum: H.A.R.U.N
  nihat bey teknenizin son durumu ne oldu? BalıkcıSerdar 3 1,801 06-09-2007, 00:01
Son Yorum: BalıkcıSerdar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi