Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bir isteğim var
aynen bunlar arkadaşlar ve tabiiki bilgiler kurşun kurşun çeşitleri kanca çeşitleri misina çeşitleri bende babamdan ögrendigim şeyleri yazarım ayrıca eski yöntemleri ögrenirim bu iş çok geniş bir iş herşeyi bilmek paylaşmakta fayda var bu şekilde çok daha güzel bir site olabiliriz eksik olmaması lazım sitede.
Bul
evet nihat çok güzel konuya değindin çok güzel olur rahuf abinin çok güzel videoları var bukonuda rahuf abinin yardımcı olacağından eminim şimdiden merakla bekliyorum saygılar...
Bul
LeVrEkCi yazdı:rauf abinin varsa izni alalım hemen başlayalım çalışmaya aslan kemal bu işi yapalım siteye yeni konular katalım usulüyle Gulumse

bende izledim videoyu yanlış hatırlamıosam başka bi sitenin adı vardıRose rica edersek belki yenisini çekebilir
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Bendede butip kullanacağımız malzemelerin çeşitlerivar.Digital kameram faliyete geçerse o zaman resimli olarak gönderirim siteye.İğne bağlanışı,zil çeşitleri,Buna benzer değişiklikler.Bende öyle bir zil varki türkiyede yok ondan görmedim ben.
Bul
ben tatlı su avcılıgından hiç anlamam o yüzden iznik gölüne sadece uzaktan bakıyorum şu anda oturdugum yerden görünüyor ama degerlendirmek lazım.
ben yine deniz hevesiyle bişeyler tutmayı umdum sabah gürhanın telefonuyla uyandım narlıda lüfer tutuyor mürseller diye hemen babamla bindik arabaya gittik saolsun gürhan karşıladı bizi hemen açıldık tabii saat geçtigi için lüfer tutamadık izmarit ispari tek tük tuttuk ama mürsel ve ozan güzel çalıştılar ayrı bir tekne ilede 3 dost motor oldugu için başka tarafa gittiler ögleden sonra döndüklerinde bolca ispari izmarit ve karagöz tutmuşlardı raporları baya güzel ve verimli olacak.
bizde saolsun gürhan sayesinde teömiz havamızı iyotumuzu aldık kafaları sıfır km yapıp köye geri döndük.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben tatlı su avcılıgından hiç anlamam o yüzden iznik gölüne sadece uzaktan bakıyorum şu anda oturdugum yerden görünüyor ama degerlendirmek lazım.
ben yine deniz hevesiyle bişeyler tutmayı umdum sabah gürhanın telefonuyla uyandım narlıda lüfer tutuyor mürseller diye hemen babamla bindik arabaya gittik saolsun gürhan karşıladı bizi hemen açıldık tabii saat geçtigi için lüfer tutamadık izmarit ispari tek tük tuttuk ama mürsel ve ozan güzel çalıştılar ayrı bir tekne ilede 3 dost motor oldugu için başka tarafa gittiler ögleden sonra döndüklerinde bolca ispari izmarit ve karagöz tutmuşlardı raporları baya güzel ve verimli olacak.
bizde saolsun gürhan sayesinde teömiz havamızı iyotumuzu aldık kafaları sıfır km yapıp köye geri döndük.

nihat resimler nerde dostumRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
resimler sanırım bu akşam yada yarın gelir hüseyin bende merakla bekliyorum.
Bul
konu güzel yere gelmiş hepimiz için faydalı olacaktır rauf abinin videoları yutube de cıkıyor hemde cok var konu başlığına göre herkese kolay gelsın
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
bendede zoka dökümü var ama yutubeye yükleyemiyom bu yılbaşında erdekte çekmiştim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:bendede zoka dökümü var ama yutubeye yükleyemiyom bu yılbaşında erdekte çekmiştim
tatar abi sneile irtibata geçelim bana gönder ben ayarlar sana gönderirim özelden halledelim şu işi.
ANTALYA
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bir isteğim VAR H.A.R.U.N 35 4,634 21-12-2007, 02:36
Son Yorum: yalova tatar
  BİR İSTEGİM VAR ÖNEMLİ LeVrEkCi 37 4,475 05-09-2007, 22:53
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi